2777
2789
عنوان

خیلی تنهام همیشه این حس بد با منه

101 بازدید | 5 پست

بچه که بودم تک فرزند بودم اختلاف سنم خیلی زیاده با برادرم بچه بودم همیشه با خودم بازی میکردم الانم ک بزرگ‌شدم همیشه تنهام همه تو رابطه ان همهههه من تنها دیگ واقعا خستم ازین تنهایی تو خوابگاه بودم همه یا سره قرار بودن یا در حال صحبت کردن من تنها الانم انقد دلم میخاد یکی باشه دو کلمه باهاش حرف بزنم اما هیچکس نیست واقعا بیزارم ازین حال بخاطره تنهاییم همیشه ناراحت و افسرده ام دلم نمیخاد حالا حالاها دانشگاها باز شن چون باید برم اونجا دوباره ببینم همه رلن و ناراحت شم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیتونی رل بزنی ؟ دو تا جزوه رد بدل کن خب توام بزن

صدبار رفتم تو رابطه خیلی پیشنهاد دادم اما متاسفانه همه ازم از هپون روز اول رابطه میخان و من راضی نیستم دلم نمیخاد بخاطر رابطه باهام باشن‌ بخاطر همین رابطم خراب میشه

صدبار رفتم تو رابطه خیلی پیشنهاد دادم اما متاسفانه همه ازم از هپون روز اول رابطه میخان و من راضی نیس ...

خب اکثر بچه ها هم همین مدلین تو خط قرمز داری، کلا خیلیا تو خوابگاه ببخشید توهین نشه این مدلن راحت سوار ماشین پسر مردم میشن میرن شهر دیگه تفریح خب پسره یعنی کاری نمیکنه ؟ از چوب نیست که آدمه .... 

تو خط قرمزاتو حفظ کن همین مدلی هیچم ناراحت نباش انشالله یکی که قصدش جدی باشه میاد بعدم پسر دانشجو نه کاری نه پولی فکر میکنی قصدش جدیه؟ خب واسه همینکاراس