2777
2789
عنوان

همفکری

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا شما میخوای به گوش جاریتون برسونی؟

اره..اخه منو مادر شوهرم 4 ساله پیش وقتی اون نبود یه مدت قهر بودیم.مادرشوهرم میگه همش واسم یاداوری میکنه.خجالت میکشم بگم باهات خوب شدم..توروخدا راه حلی بگید

خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه
اره..اخه منو مادر شوهرم 4 ساله پیش وقتی اون نبود یه مدت قهر بودیم.مادرشوهرم میگه همش واسم یاداوری می ...

بنظرم اصلا صلاح نیست که بگی

مطمئنا بفهمه پیش مادرشوهرت عنوان میکنه

باز هم دلخوری پیش میاد

هر وقت هم با همچین نیتی کاری بکنی مطمئن باش اخرش دستت رو میشه

ما همه زنیم و میدونیم چی میگی

درکت میکنیم

اما اشتباهه

«یا حیُ یا قیوم»
خب چه لزومی هست که بگی ؟ 

خب هدفم اینه که دست از سر مادرشوهرم برداره و انقدر یاداوریه دعوای منو مادرشوهرم که اصلا اون نبوده نکنه...مادرشوهرمو تو رودرواسی میندازه که به ما توجه نکنه

خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه
خب هدفم اینه که دست از سر مادرشوهرم برداره و انقدر یاداوریه دعوای منو مادرشوهرم که اصلا اون نبوده نک ...

عزیزم مادرشوهرت مگه بچه س ک تو دروایسی بمونه . بلد نیست بزنه تو دهنش بگه ب تو چه ربطی داره؟والا ما ندیدیم کسی تو دروایسی به کسی بی محلی کنه

خب هدفم اینه که دست از سر مادرشوهرم برداره و انقدر یاداوریه دعوای منو مادرشوهرم که اصلا اون نبوده نک ...

رودرواسی و این روش های عجیب و پیچیده نیاز نیست ! ... رک و مستقیم بهش بگید اون مساله بین خودمون بود حلش کردیم تموم شد و رفت الآن هم رابطمون با هم عالیه .

یا رَب نظر تو برنگردد ...

راستش همه رفتارتون عجیبه 

مادرشوهرتون خجالت میکشه که اشتی کرده یا حساب میبره ازشون یا چی  ؟!!!!جاریتون دعواش میکنه بیاد پیش شما و شما میخواین جاریتون بدونه پیش هم هستین!!!!!میخواین کل داستانو رها کنین اعصابتون راحت. تر بشه؟ این بچه بازیا اذیتتون میکنه یا اینکه  یه عکس دسته جمعی از پیک نیک بزارین پروفایلو خلاص

حال متکلم از کلامش پیداست