2777
2789
عنوان

همفکری

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 33 پست

اول ببین کاری که کرده شر میشه واست یا نه ، بعد برو با خودش صحبت کن ... ببینه مشکلش چیه ایا درسته کارش یا غلطه ؟ بعد قانعش کن که اقا جان کار تو درست نیست و صحیح فلانه .. بعد با رضایت خودش برو بگو

راستش همه رفتارتون عجیبه  مادرشوهرتون خجالت میکشه که اشتی کرده یا حساب میبره ازشون یا چی   ...

از عجیبی که شکن نکن عجیبه

خودم باکاراشون خل شدم

اره خجالت میکشه.چون وقتی رفته خواستگاریه اون.کلی از ما به ناحق بدگویی کرده..حالا خودش میگه وقتی  بهش میگم میخام بهش بگم اشتی داریم میکنیم...بهم میگه مگه تو قسم نخورده بودی دیگه اشتی نکنی و من تنها عروس باشم!!!.

حالا بنظرت من چیکار کنم

خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب یک بار باید مادر شوهرت وقتی که دوباره یاد آوری کرد  خیلی محکم  بهش بگه که به شما   ...

خب مادرشوهرم نمیگه چون اون تنها عروسشه که پیششه و ما شهر دیگه ایم.از تنهایی میترسه

خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه
الان نگو .. بعدا بازم فرصت هست اونوقت میگی و اینجوری مادرشوهرت رو راحت میکنی که خودشم بگه و از خودش دفاع کنه ، شک نکن اون جاری بدجنس خوار و رسوا میشه و از نظرها میفته ، بچسب به مادرشوهرت بعدا ، بگو کی باور میکنه مادر با پسر و عروسش قهر بمونه ، یه دلگیری بود تموم شد .. بذار جیگرش بسوزه