2777
2789

خدا میزاره  آدماش دست بزارن رو آبروی یه دختری که ساده بود اشتباهاتی کرد و الان هزاران دفعه توبه کرده؟

مگه نمیگن تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته

مگه خود خدا نگفته صد بار اگر توبه شکستی باز آی

مگه نگفته از ته دلت پشیمون باشی من گناهان تورو حتی جلو فرشتگانمم میپوشونم چه برسه به ادمای روی زمین

گریستم به یاد تمام رویاهایی که تا میخواستم نوازششان کنم پژمردند😭😭😭😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا منو یلحظه به حال خودم رها نکن آدمات خیلی بیرحمن دنیا خیلی بیرحمه اگه یروز خواستی اونا آبرومو ببرن قبلش منو بکش 

خیلی روزای سختی و دارم میگذرونم.خود خداشاهده من چقد دختر ساده و پاکی بودم

خیلی دارم روزای بدی و میگذرونم طوریکه حس میکنم زندگی به اخرش رسیده

عزیزدلم چیشده میخوای تعریف کنی؟! 

البته اگر مشکلی نداره و اروم میشی

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
میای خصوصی

خیلی چک نمیکنم 

اگر که برات مشکلی نداره همینجا یا توی یکی از تاپیکای خودم بنویس

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.