2777
2789

😔😔😔خیلی دلم براش میسوزه چشاشو هم بستیم خوب میشه به نظرتون با دستگاه؟😔😔!شما بچه هاتون زردی داشته تو نوزادی

طبیعی عزیزم زود خوب میشه فقط تند تند بهش شیر بده 

اره عزیزم نوزاد منم داشت 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

اره عزیزم نگران نباش پسرمنم ۳ روز تودستگاه بود

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر بچه ای بیاد دنیا کم و بیش زردی رو داره نگران نباش زود خوب میشه

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

اره عزیزم 

زود به زود بیارش بیرون بهش شیر بده

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بله داشته و اصلا مساله نگران کننده نیست خودتو ناراحت نکن خیلی زود خوب میشه به نفع خودش زیاد احساساتی نشو میدونم دست خودتم نیست تازه مادر شدی به خاطر هورمونات بیش از حد الان اما مواظب خودتم باش چیز خاصی نیس رفع میشه

انشالله بزودی خوب میشه، نگران نباش♥

پسر من زرذیش 11/9 بود دکتر گفت بالای 12 میره تو دستگاه

گفت میتونی فعلا دستگاه کرایه کنی تو خونه بذاریش

ولی من با یه سری درمانا همون تو خونه بدون دستگاه درمانش کردم

چیز مهمی نیس

نگران نباش

شیرت کم نیشه

ب خودت برس

معمولا دوسه روزه مدخص میشه

بعضیام فقط ی شب

زردی رو خیلی از بچه ها دارن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

سلامعزیزم. اره منم بچم گذاشتم تو دستگاه. نگران نباش. زردیش میاد پایین ترخیصش می کنن. 

فقط زود ب زود شیر بده به بچه.  زیاد هم از دستگاه بیرونش نیار  تا زردیش بیاد پایین. اگه شیر خشک بدی بهتره. چون سنگین هس بچه زود ب زود بیدار نمیشه تو دستگاه میمونه زود زردیش میاد پایین

سلامعزیزم. اره منم بچم گذاشتم تو دستگاه. نگران نباش. زردیش میاد پایین ترخیصش می کنن. فقط زود ب زود ش ...

سلام گلم من تو خونه دستگاه آوردم الان شیر خودمو دادم سه بار هی بیدار شد رفت زیر دستگاه حالا فعلا خوابیده بعد دو ساعت تلاش شیر دادن این سری میخوام بیدار شد شیر خشک بدم بعد اینکه عاروقش و چجوری بگیرم بیدار نشه راهکاری داری شما؟