2777
2789

سلام من امروز پسرم رو بردم گفتار درمان ببینتش،پسرم دوسالو یازده ماهشه،پسرم حرف نمیزنه ولی چیزی بخواد ی طوری بهم میفهمونه از یک تا ده می‌تونه بگه،دکتر دیدش گفت ارتباط چشمی قوی داره،صداش میزنم برمیگرده میفهمه،،،،فقط گفت چون ماشینارو کنار هم میچینه یا مثلا صندلی رو تکون میده چرخشو دوستداره ممکنه آتیسم خفیف باشع،،،،اخه مگه میشه وقتی ارتباط چشمی داره ب اسمس واکنش نشون میده،فقط پسرم عاشق ماشینه و چرخ ماشین لاستیک،،،،ماشین ببینه سریع برمیداره،،،از اونموقع تا الان دارم اشک میریزم کمکم کنید،کسی تجربه داره؟ من کرجم کسی کرج هست،رفتم چهارراه طالقانی برج ارم دکتر امیر آرامی دکتر خوبیه کسی میشناسه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میشه الان یکی بیاد کمکم کنه،به شوهرم نمیتونم بگم غصه میخوره گناه داره😔،یکی بیاد خواهرانه کمکم کنید توروخدا کسی دکتر امیر آرامی رو میشناسم کرجه؟ کسی گفتار درمان هست؟ 

دکترغلط کرده

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

پسر من همه علائم اوتیسم رو داشت و تشخیص هم گرفت و یه جلسه هم کاردرمانی بردم که مثل جلاد بودن ،خدا ازشون نگذره 

همبنجا یکی دکتر ولا موسوی رو بهم معرفی کرد.با توصیه های ایشون پسرم همه علائمش رفت و الان کاملا نرمال و سالمه 

هیچ هزینه ای هم نداره ،فقط گوشی بهش ندین و تلویزیون رو کامل جمع کنید و هرگونه صوت و تصویر رو قطع کنید و ویسهای خانم دکتر رو تو کانال تلگرام یا ایتا کوش بدین و عمل کنید بچه نرمال میشه و حرف میزنه

پسر منم بعد از سه حرف زد. به نظرم جای دیگه هم برو

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

من کرجم

گفتاردرمان خوب میخوای دکتر مهدیه توکلی(آنلاین و بیمارستان امیراعلم) و دکتر منصور امیری(کلینیک آرمان پویا خیابان بهنام)

هر دوشون تهران هستند.

اوتیسم خفیف هم خوب میشه نگران نباش و قوی باش گریه چاره نیست دختر خوب. گفتاردرمان عالیه آفرین که داری واسه درمان پسرت پیگیر میشی.

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
یعنی میشه الان یکی بیاد کمکم کنه،به شوهرم نمیتونم بگم غصه میخوره گناه داره😔،یکی بیاد خواهرانه کمکم ...

از من می‌شنوی گفتار درمان و کاردرمانی نبر که بجز هزینه فقط وقتت تلف میشه و بچت بدتر هم میشه و کلی اضطراب و استرس هم بهش اضافه میشه 

پست قبلی منو بخون ،من همه این راههارو رفتم و حال الانتو درک میکنم 

منم پسرم دقیقا همینطور. از 1 سال و 10 ماه گفتار درمانی بردم گفتن شاید اوتیسم باشه.  حرف زدنش کمه فقط با اشاره ولی الان 4 سالش خوب حرف میزنه نسبت به قبل از 1 تا فارسی انگلسی حرف میزنه تمام حروف انگلیسی بلد  روابط ش با همه مخصوصا بچها عالی  ولی باز دکتر براش نوار مغز و ام ار ای گرفت که اونم خوب بود. اینا کلا بچهایی که دیر حرف میزنن ولی خیلی باهوشن.  

پسرمنم عشششششق ماشین و پشت هم میچینه شون و با تایرهاشون بازی میکنه ولی بزرگتر که شد دیگه دکتر گفت اوتیسم نیست فقط باید باهاش کار کنی  

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......