2777
2789

من دو تا خواهر دو قلو دارم. ۱۱ ساله هستن

شیما و شیدا

شیدا کلاس چهارم که بود میشینه کنار روژان و باهاش دوست میشه، سال بعد نمیدونم چه اتفاقی میفته که روژان تصمیم میگیره با اون یکی خواهرم رفیق شه. خلاصه روژان الان با شیما صمیمی شده و شیدا رو فراموش کرده

الان شیدا چند وقته افسرده هس گوشه گیره میگه هیچکس جز مامان منو دوست نداره پرخاشگر شده میگه میخوام شیما رو بکشم چون دوستم رو از من گرفت

امشب رفتم گوشی شیما رو برداشتم رفتم تو گروه دوستاش، دیدم روژان اومده میگه میخوام حقیقتو بگم من از شیما فقط خوشم میاد و میخوام فقط با اون دوست باشم و دوست ندارم با تو حرف بزنم شیدا و کلی حرفای اینجوری

اخرشم بهش گفته تو رویاهات بمون با اموجی خنده😐😐 به شیدا میگم جوابشو بده بگو تو اصلا واسم مهم نیستی .. ولی هیچی نمیگه فقط خودخوری میکنه دلم براش میسوزه

شاید بگید یه بحث بچگونه هست ولی حال اجیم خوب نیست بش میگم خب با یکی دیگه دوست شو میگه من فقط روژان رو میبینم. ازش کینه گرفته اون دوستشم خیلی کثافته یه حرفایی زده کفرشو در اورده منم حرصم گرفت

گروه قرمز/قد:۱۶۰- وزن اولیه:۸۸- هدف اول:80-هدف دوم:۷۵-هدف سوم:70-هدف چهارم:۶۴❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه دوستا همین جوری ان اصلا جیزی به اسم دوست وجود نداره

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
وای بعضیا از همون بچگی ذات خرابی دارن

خیلیییی ازش بدم اومد دل خواهرمو بدجور شکونده

گروه قرمز/قد:۱۶۰- وزن اولیه:۸۸- هدف اول:80-هدف دوم:۷۵-هدف سوم:70-هدف چهارم:۶۴❤
۱۱ سالشونه گوشی دارن؟:)

من داداشم از ۸ سالکی داشت😐😐

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
به اون یکی خواهرت بگین با دختره دیگه حرف نزنه با خواهر خودش دوست باشه

اره بنظرم این کار خیلی خوبه

میشه برای اینکه بتونم موفق بشم و بابام رو سر بلند کنم برام با قلب پاکتون صلوات بفرستید ❤️🫂                                 ی دختری که عاشق بابا و مامانشه 🫀🥹       

تو برو با روژان حرف بزن نذار با هیچ کدوم از خواهرات دوست بشه

۰دوتا کاربری دارم تقریبا اون یکی کاربریم‌ معروفه😏😎این کاربری زاپاسه....تا جای ممکن سعی میکنم مث اون یکی کاربری ک باهاش فعالم اونجوری رفتار نکنم شناسایی شه اون یکی کاربریم