2789

دوستم دوساله باردار میشه و سقط میشه

بار اول بچه شش ماهگی میمیره به خاطر نقص عضو 

بار دوم سه ماهگی بچه مشکل مغزی داشته مجبورشد سقطش کنه 

کلی دوا و دکتر رفتن گفته هیچ مشکلی ندارن  حتی ژنتیک آزمایش دادن گفتن سالم سالمين 

بعد شوهر دوستم ي فامیلی داره موکل داره طرف 

ایناهم از اون فامیله پرسیدن 

اونم گفته باردار ک شدی نباید هیچ کسی بفهمه تا 6 7 ماهگی چون بچت چشم میخوره 

یکیم گفته بود هر خونه ایی 8تا جن داره که نصفش کافره نصف دیگش مسلمون 

گفت موقع اذا مغرب تا عشا يا عصر تا عشا اوناییکه مسلمون نماز میخونن بقیه هم میرن حموم  و ب دوستم گفته بود ک  شماهم  بین اون اذان ها حموم رفتین و آب داغ ریخته شده روی یکی از اون جنا و اون سوخته حالا دارن ازت انتقام میگیرن 

من خودم به این چیزا اعتقاد دارم یعنی ممکنه دوستم اینجوری شده باشه؟ 

قبلا هم زنعموم اینجوری بود بچه هاش سقط میشد به اونم گفته بودن نباید تا 5 6 ماهگی کسی بفهمه حامله ایی 

من از بچگی یادمه میگفتن بعدازظهر ها حموم نرین امادلیلشو نمیدونستم 

من الان برم حموم؟🤣 لباسام بخدا دستمه ترسیدم عقب گرد کردم‌ خونه ام تنهام 

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان برم حموم؟🤣 لباسام بخدا دستمه ترسیدم عقب گرد کردم‌ خونه ام تنهام

من ک همش ۱۲ شب میرم . روز تنهام شوهرم اجازه نمیده برم .میگه میخوری زمین یا آب برق قطع میشه کسی نیست کمک کنه

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
من ک همش ۱۲ شب میرم . روز تنهام شوهرم اجازه نمیده برم .میگه میخوری زمین یا آب برق قطع میشه کسی نیست ...

چقدر مواظب به به 

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
بخدا من خودمم ترسیدم برم حموم

من با لباسای دستم نشستم منتظر میمونم یکی بیاد برم حموم

اره چون دوستت ملکه انگلیس هست و داره ولیعهد میاره چشم میخوره ، دیگه یه بچه واسه مرد پراید سوار ایران ...

تیکه نندازین لطفا 

شاید شنیدین که اگه به ماورای طبیعی اذیت برسونیم انتقام میگیرن 

و اینم بگم اون چیزی که زود چشم میخوره شوهر و بچه س  حالا هی بگید نه

چقدر مواظب به به

نه یه وقتایی واقعا حموم لازمم میخام برم بیرون باید دوش بگیرم .بعدا میفهمه ناراحت میشه . تونم فقط بدنمو میشورم موهامو خیس نمیکنم . 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

من به جن اعتقاد دارم اما ربطی نداره

من خودم از نظر پزشکی هیچ مشکلی ندارن ولی به طور ارثی که تو کل فامیل فقط من از مادر پدر بزرگم به ارث بردم هر سال هم بار دار بشم فقط ۷ سال یه بار بچه‌ هام زنده می مونن بعد به دنیا آمدن بچه تا ۷ سال بعد ۷۰ بار هم باردار بشم بچه ها دقیقا تو سه ماه بارداری سقط میشن دوستت باید از نظر ارثی برسی کنه

ولی دمش گرماااااحموم نمیتونیم بریم دیگه.همش فک میکنیم یکی پشتمونه😁😁😁

من اصلا آدم اینطوری نیستم ولی شدم به لطف اسی