2777
2789

بچه ها من میخوام جمعه ۵۰تا پرس زرشک پلو درست کنم بنظرتون تقریبا چند کیلو رون میشه؟؟ ۲۰کیلو بیشتر میشه؟؟؟؟؟ البته اینم بگم رون متوسط رو به کوچیک میخوام بگیرم

بعد یه سوال من شنیدم رون خالی نمیدم با استخون کمرش باهم میدن اگه اینجوری باشه خب سنگین تر میشه 

من حس میکنم تقریبا هر ۳تا رون یک کیلو میشه درسته؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونی که شما میخوایی رون نیست اسمش ساقه

رون اون قسمت پهن تره که بالای ساق چسبیده

ساق تنها نزاری یه وقت زشته ها

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
اونی که شما میخوایی رون نیست اسمش ساقهرون اون قسمت پهن تره که بالای ساق چسبیدهساق تنها نزاری یه وقت ...

ببین منطورمو بد گرفتی من رون کامل میخوام بگیرم ولی دیدی رون میخوای بگیری یه استخون هم هست با کمرش فکر کنم با اون بهت میدن که اضافیه باید بندازی دور 

حالا چند نفر بهم گفتن مرغ کامل دور ریز زیاد تر داره

نه من خودم سینه و فیله میخرم ولی دوبار کامل خریدیم قطعه شده ،  همسرم پاک کرد فقط چربی گرفت و گردنش رو ریخت دور . خیلی کم دور ریز داشت .مرغای کوچولویی بودن ازاین هورمونی ها نمیخریم

کاربری دست ۲ نفر میباشد تاپیک هارو قاطی نکنید باهم .