2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلتنگشم...ولی چیکار کنم وقتی زیر یه خروار خاکه...چیکار

وقتی میمیره میشه باهاش کنار اومد چون میدونی دیگه رفته ولی وقتی زندس هرلحظه چشم انتظار برگشتی

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�

ببین سخته ها شاید هم خیلیا بهت گفته باشن ولی اینقدر حواستو پرت کن اگر میتونی ک کمرنگ بشه برات و بیخیالش بشی چون با برگشتش هیچی درست نمیشه و دوباره می‌ره من بارها این را ها رو تجربه کردم فقط شدن ی مدت خاطره شیرین کوتاه ک تموم شدن

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

سوره وضحا را ۱۱ مرتبه بخون آخرش بگو لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فلان ابن فلانه علی حب ...

برای بازگشته؟

چند روز بخونم؟

ببین رک بهت بگم که تازمانی تو سرنوشت هم نباشین و بهم نخورین این دعاها باعث نمیشه تا ابد بمونه 

پاگیرش میکنه ولی نمیشه همیشه یه چیزی کمه و دوتاتون آسیب میبینین آخرش جداییه 

اگه موندنی باشه میمونه

ببین سخته ها شاید هم خیلیا بهت گفته باشن ولی اینقدر حواستو پرت کن اگر میتونی ک کمرنگ بشه برات و بیخی ...

از دلتنگی خوابشو میبینم دست خودم نیست

کاش خدا یه نگاه بندازه فقط یه بار برگرده یه بار دیگه

توام؟:(

سالهاست ولی خوب من دلتنگم ...هیچ دعایی تاثیر نداشت

البته خودم باعث شدم تموم بشه برام..

الانم متاهلم ولی ی شب از یادم نرفت ک نرفت

میدونی مجبورم ب زندگی

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

وقتی میمیره میشه باهاش کنار اومد چون میدونی دیگه رفته ولی وقتی زندس هرلحظه چشم انتظار برگشتی

اتفاقا برعکسه...وقتی میمیره هر لحظه بیشتر چشم انتظاری...باور نمیکنی خاکشو

هر لحظه میگی اگه اون زیر نفس بکشه چی..خوشحال باش زندست..حتی اگه دورین..حداقل سالمه

از دلتنگی خوابشو میبینم دست خودم نیستکاش خدا یه نگاه بندازه فقط یه بار برگرده یه بار دیگه

چند وقته کات شدین؟

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

ببین رک بهت بگم که تازمانی تو سرنوشت هم نباشین و بهم نخورین این دعاها باعث نمیشه تا ابد بمونه پاگیرش ...

یه سوره میخوام که فقط برگرده دلم تنگه بخدا قلبم تیر میکشه شبا خوابشو میبینم بغض میکنم بی دلیل