2777
2789

توی خونه پیدا کردم داخل یه پارچه چسب شده

کلی رمز داره ۰و۱ و بالا چهارخونه اسم یا حی الله و علی ومحمد

نوشته بسته شود زبان من

زیرش هم اسم شوهرمه

باید کار خاصی انجام بدم 

بندازمش توی آب بره

آیا طلسمه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چیبگم ک همسایه بیشعورمون تو حیاط نمی‌دونم دعای چی می‌ریزه همش اصلا اینقدر میترسم ک هنوز سالمون نش ...

وایی

برای چی آخه 

عجب آدمهایی 

بنظرم ولی تاثیر نداره اگه اعتقاد نداشته باشی 

شاید زبان بنده بنداز تو آب روان تو خونت ۴۰ روز بقره پخش کن و هر غروب سرکه و نمک بریز گوشه های خونت و ...

سرکه و نمک چرا

میشه بگی دعای بدی هست؟ زبونم بند نشده آخه فعلا

خخخ

برای چی من زبونم بند بشه 

و اینکه این کارهارو بکنم یا نکنم تاثیر داره

عزیرم میشه بیشتر بگیآره همونه زبانبند

بیشتر چی بگم؟زبانبند احتمالا همسرت یا خانوادش برات درست کردن کل خونت رو بگرد هر دعایی وجود داره یا ببر نزدیک مسجد خاک کن یا بنداز آب روان اون کارا ک گفتمم تا ۴۰ روز انجام بده و حرز امام جواد بگیر بنداز گردنت ک دیگه دعای کسی بهت نگیره

بیشتر چی بگم؟زبانبند احتمالا همسرت یا خانوادش برات درست کردن کل خونت رو بگرد هر دعایی وجود داره یا ب ...

والا مادرشوهرم گفت این چیه 

یعنی شوهرم نشون دادم

اونم به مامانش گفته 

میگن ما نمیدونیم

شوهرمم به جون بچه ها  قسم خورد نمیدونه

سرکه و نمک چرامیشه بگی دعای بدی هست؟ زبونم بند نشده آخه فعلاخخخبرای چی من زبونم بند بشه و اینکه این ...

بله تاثیر داره سرکه و نمک دعا و طلسم تو خونت باشه باطل میکنه راه ورود اجنه رو میبنده چون دعا و طلسم با اجنه هستن خونت رو ب قولی پاکسازی میکنه خیلی خوبه اسپند دود بده هر غروب زبونت هم ممکنه دعا تازه باشه ممکنه چیز دیگه باشه ممکنه خودت متوجه نباشی زبون بند معنی اینو نمیده ک حرف نزنی ینی هر چی شوهرت یا خانوادش گفتن ن نتونی بگی 

بیشتر چی بگم؟زبانبند احتمالا همسرت یا خانوادش برات درست کردن کل خونت رو بگرد هر دعایی وجود داره یا ب ...

واقعیت داره این چیزها؟؟؟؟

بخدا شانسی پیدا کردم اتفاقی 

اصلا متعجبم