2777
2789

رفتم ی پارکی که تازه بازسازی کرده بودن تو شهرستانمون میدونستم پارک خوبی نیست آدمای لات و لوت اونجان ولی چون داداشم همراهم بود گفتم چیزی نمیشه همینطوری رفتیم نشستیم ی گوشه داداشم داشت با گوشیش بازی میکرد یهو دیدیم دوتا پسر داغون اومدن سمتمون معلوم بود ازون دزد مزدا بودن هعی بهم چشم و ابرو میرفتن و با سرعت میومدن سمتمون منم جیغ کشیدم هعی داداشمو صدا زدم تند تند راه رفتیم دیدیم باغبون پارک ی گوشه نشسته داره آب پر می‌کنه وااای بدو بدو رفتیم پیش اون خداااا خیرشششش بده الهی واقعا اون بدادمون رسید ازمون حمایت کرد گفت نترسید اینا نمیتونن کاری کنن من هستم از من میترسم🥹🫶 واقعا اونجا فهمیدم هنوز آدمای خوب هستن. یکسره دعاش میکنم

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

وای خوب شد بودن اونجا

مهربون ترینن باغبونا و پاکبانا من که خیلی دوسشون دارم همیشه هم باهاشون سلام احوالپرسی میکنم

گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم‌ نداشته باشیم کافیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خوب شد بودن اونجامهربون ترینن باغبونا و پاکبانا من که خیلی دوسشون دارم همیشه هم باهاشون سلام احو ...

اره از شانس خداروشکر بودن

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

با این امنیت خوب نرید پارک. مگه مجبورین. وقتی محیط داغونه من ترجیحم اینه خونه بمونم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
داداشم ۱۳.۱۴منم ۱۹

داداشت خیلی بچه است که

لازم نیست ورزش کنی و🏃‍♀️تغذیه سالم داشته باشی🍏، همینکه به فکر سالم بودن باشی کافیه. 🌱❤لازم نیست حتما درس بخونی،📚 همینکه ذهنت پیش درس باشه کفایت میکنه ❤ هرموقع این جملات منطقی بود اون موقع میتونی بگی نماز نخون، مهم اینه دلت پاک باشه 😁😁همچین میگن انگار از زیر دل کسایی که نماز میخونن چاه فاضلاب رد میشه، والا😐😑 قرآن به صراحت میفرماید:  إنَّ الصَّلاةَ تنهیٰ عَنِ الفَحشاءِ و المُنکَرِ: نماز، از بدی ها باز میدارد. 👌نماز ابزار ساختن دل پاکه، نه نتیجه اون.😑🫠🫠یا اینکه میگن حجاب نداشته باش، حیا داشته باش😳.(جدددی میفرمایید⁉️) حجاب نماد بیرونی حیا هستش، نه جایگزین اون😐🤨یا چه میدونم روزه نگیر به فقرا کمک کن 😳😳😳انگار خدا گفته باید بین روزه گرفتن و کمک به فقرا یک گزینه رو انتخاب کنی هردو باهم نمیشه❗❗❗🥴این یه ویروسیه که تو فضای مجازی سالهای ساله که به دست دشمنان اسلام و منافقین درحال پخش شدنه. ویروس و مغالطه ای قبیح به نام  :  ❌تضاد ساختگی❌ تضادی که در واقعیت وجود نداره. مثل این میمونه که بگی باید بین اب خوردن و غذا خوردن یکی رو انتخاب کنی 😅❗د آخه مشتی... د آخه نامسلمون ... من چی به تو بگم؟ حالا منبع ویروس چیه؟؟؟ ❌جنگ نرم دشمن❌ ببین نرم که میگم از بالشی که شبا میذاری زیر سرت هم نرم تره ها... خوب حواستو جمع کن 🧐دشمن یا دوشمننن😁که میخواد با شبهه افکنی ۱_ارتباط انسان رو با خدا قطع کنه✂️(با حذف نماز) ۲_همدلی اجتماعی رو نابود کنه(با حذف روزه) ۳_عفت عمومی رو از بین ببره(با حذف حجاب) 🧕۴_عدالت اقتصادی رو ضعیف کنه(با حذف زکات)...«وَلا یَزالونَ یُقاتِلونَکُم حَتّٰی یَرُّدوکُم عَن دینِکُم»(بقره، 217). قرآن یه کتاب داستان بچگانه نیست، کتاب هدایت کل بشریته، که بعضی سوره هاش شأن نزول داره، بستگی به زمان و مکان خاص داره، همیشگی نیست. پس بااحترام نمیتونی خیلی سطحی از کنارش رد بشی و برا خودت یه تفسیر ابکی بکنی. 🙏🌱               لطفا یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرست، اگه فرستادی بگو برات حمد بخونم ❤

حالا اگه شانس من بود باغبونه میگفت به من ارتباط نداره وا میستاد نگاه میکرد پیش اومده برام

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

واقعا روی داداش ۱۳ سالت حساب باز کرده بودی؟

گفتم دیگه تنها نیستم اینم هست

زنگ می‌زدی همونجا پلیس خب. پس پلیس برا چی گذاشتن!؟

تا من زنگ بزنم اونا بیان اینام درمیرن خو

حالا اگه شانس من بود باغبونه میگفت به من ارتباط نداره وا میستاد نگاه میکرد پیش اومده برام

معمولا امنیت پارک دست ایناس این هم باغبون بود هم نگهبان

خداروشکر که باغبون اونجا بود خدا خیرش بده

واقعا🥹