2777
2789
یه دعا و جادو و پیرهن مشکی معذرت😂

ی تیم حکومتی معذرت .

ی قهرمانی سال ۱۴۰۱ استقلال معذرت .

ی ناراحتی موقع قهرمانی بازیکنان استقلال حین پیروزی معذرت .

ی دیدار با رئیسی وقتی ک مردمو داشتن میکشتن معذرت .

ی ترابی خا....معذرت

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
ی تیم حکومتی معذرت .ی قهرمانی سال ۱۴۰۱ استقلال معذرت .ی ناراحتی موقع قهرمانی بازیکنان استقلال حین پی ...

قهرمانی سال ۱۴۰۱ استقلال شد یکی از پر پنالتی ترین لیگ های ایران برای یه تیم 😂😔😔😔😔 یه قهرمانی چند ساله پی در پی پرسپولیس معذرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال بنظرت منطقیه داور و مجری و زمین و زمان و توپ و گزارشگر و همه چی دربست طرفدار یک تیم باشند؟گف ...

خودم میدونم ک کل نابودی تیم مقصرش اون نکونام .......بود .ولی خب اشتباهات داوری هم مهم تریت چیز بود ک قهرمانی دو از ما گرفتن .و همه هم ک تائید کردن ک افساید بود حتی خود گولسیانی دیگه شماها چی میگید خدایی طرف خودش گفت اونجا ک خاستم گل بزنم تو موقعیت افساید بود

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
خودم میدونم ک کل نابودی تیم مقصرش اون نکونام .......بود .ولی خب اشتباهات داوری هم مهم تریت چیز بود ک ...

داخل جدول اشتباهات داوری بیشترین سود واسه کیسه و بیشترین ضرر مال پرسپولیس بود برو از منابع های معتبر چک کن😂😔

داخل جدول اشتباهات داوری بیشترین سود واسه کیسه و بیشترین ضرر مال پرسپولیس بود برو از منابع های معتبر ...

شما درست میفرماید .

۳ تا اشتباه داوری معذرت .

هزارتا اشتباه داوری معذرت

وقتی دیگه نمیدونی چی بگی اتوبوسی بازی کردن تیمت رو جمع کنی😂

عه گفتی اتبوس یاد کنعانی افتادم😂

ی اتوبوس تیم ملی معذرت

عکس خم و راست شدن بیرو و کنعانی و بازیکنان پرسپولیسم بزار دوست عزیز .ی جادو تو رختکن پرسپولیس معذرت ...

بیرو ،، ترابی بازیکن تیم ما نیست دوست عزیز فک میکنم سواد داشته باشید که بدونید جدا شدن 

درباره جادو هم که خود هواداران کیسه هم مطلع هستن به توهمی و دعایی بودن نکومال😂😔

بیرو ،، ترابی بازیکن تیم ما نیست دوست عزیز فک میکنم سواد داشته باشید که بدونید جدا شدن درباره جادو ه ...

شما درست میفرمایید .بابا عکس دعا ها تو رختکنو گذاشتنط😂

بودن ک اون موقع ک قهرمانم شدید اینا بودن .پس بازیکنای پرسپولیس حساب میشن درسته سابقه ولی تا وقتی ک تیم جدید تشکیل نشد اینا بازیکناس حساب میشن

تو همون اتوبوس ترتیب کیسه رو داد😔😂

ترتیبه دختررو داد یا استقلال😂