2777
2789
عنوان

نی نی سایتی های عزیز که از خرافاتی بودن مردم مینالید

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 51 پست

استارتر من حس شیشمیم

مثلا بزار دوتا نشونه بهت بدم

تو دختری

گوشی دستته

الان ماه محرمه

گوشیو با یه دستت گرفتی

بختیاریم🥰  ۱_تاپیک خلاف قوانین ببینم گزارش میدم ۲_ اگه دیدم واقعا نمیشه باهات بحث کرد دیگه ریپلایت نمیکنم  حالا تو هرچقدر میخای ریپلای کن فحش بده..شاید برات جالب باشه ولی از فشاری که بهت میاد من اینجا دارم میخندم😂🫂💖💜 این تجربه من توی رشته ی روانشناسیه💜🌿🦋تو ربات نیستی، نمیتونی همه‌ی کارهایی که دلت میخواد رو یه جا انجام بدی. اگه بخوای یهویی اوضاع همه‌چیز رو درست بکنی، هیچ کدوم از کارهایی رو که میخوای نمیتونی درست و حسابی انجام بدی و در انتها سرخورده میشی، اهمال کاری میکنی و تصور میکنی که برای انجام دادن اون کارها ساخته نشدی و اون‌هایی که انجامشون دادن و میدن چه ویژگی خفن و خاصی دارن که تو نداری؛ پس از انجام دادنشون فرار میکنی. برای هر کاری طوری پیش برو که میدونی تواناییش رو داری، قرار نیست حتما روشی که روی بقیه جواب داده؛ روی تو هم جواب بده.🪷🪷🪷 

حس ششم که دیگه ته حماقته

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی هر کسی که راجب ایندت یه چیزی گفتو باور میکنی؟با چه عقلی؟حس ششم وجود داره نمی گم نیست ولی خیلی ک ...

عزیزم چرا اعصاب و وقت خودتو برای کسی حروم میکنی که به حس ششم اعتقاد داره بعد روی اعتقادشم اینجوری متعصبانه پافشاری میکنه

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

یعنی هر کسی که راجب ایندت یه چیزی گفتو باور میکنی؟با چه عقلی؟حس ششم وجود داره نمی گم نیست ولی خیلی ک ...

من خودم حس شیشمم خوبه

بهمن ماهیم

ی سری اتفاقارو جلوجلو پیش بینی می‌‌کنم و واقعا اتفاق میفته

وقتی خودم هستم پس کاملا قبولش دارم

هرکی هرچی بگه باور نمی‌کنم اما ی سوال از زمان الانم ازش می‌پرسم ببینم راس می‌گه یا ن 😂

👩🏼‍🦱

تاپیک حس ششم دعا گرفتن و طلسم و جن و ....همشون خرافاته دیدن جن بیماری روانی هست حالا بگن تو کتاب های آسمانی اومده و...ولی از نطر روانشناسی بیماری هست ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

استارتر من حس شیشمیممثلا بزار دوتا نشونه بهت بدمتو دختریگوشی دستتهالان ماه محرمهگوشیو با یه دستت گرف ...

توی نی نی سایتم هست 

تاپیکم زده 

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

دلت نسوزه ، تو این دوره کسی که بخواد نفهم باشه یعنی سودش تو نفهمیه ، دیگه اینترنت و فضای مجازی تا پش ...

اره ولی با خودم میگم بازم بهتره قضاوت نکنم شاید بچس یا شایدم بخاطر شرایط زندگیش مجبور شده به همچین چیزی رو بیاره ولی بازم بی عقلیشو جبران نمیکنه...حقیقتش دیگه مغزم نمی‌کشه بیشتر از این فکر کنم گاهی اوقات میگم خوش به حال خدا همچیو میدونه و نیاز نیست کلی فکر کنه و اخرشم به هیچ نتیجه ای نرسع 😅

هیچکس لیاقت اشکای تورو نداره،کسی هم که داره طاقت دیدنشونو نداره🤍
5حس داریم: بیناییچشاییبویاییشنواییولامسهحالا حس ششم وجود خارجی نداره بلکه فردی که این حسش فعاله علم ...

آقا من حس ششم دارم یعنی همه دارن اما برا بعضیا قوی تره برا منم قویه

ولی کسیو ندیدم علم غیب داشته باشه اینام که میگن حس ششمم همش چرته

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

استارتر من حس شیشمیممثلا بزار دوتا نشونه بهت بدمتو دختریگوشی دستتهالان ماه محرمهگوشیو با یه دستت گرف ...

عا عا من گوشیو رو تخت گذاشتم و خودش به یه بالشت تکیه داده و فقط تایپ میکنم🤣🤣🤣اط کجا فهمیدی الان ماه محرمه؟؟؟😱

عزیزم چرا اعصاب و وقت خودتو برای کسی حروم میکنی که به حس ششم اعتقاد داره بعد روی اعتقادشم اینجوری مت ...

اخه یسری چیزا خیلیییی میره تو مخم میخوام علتشو بدونم علت اینکارو

من خودم حس شیشمم خوبهبهمن ماهیمی سری اتفاقارو جلوجلو پیش بینی می‌‌کنم و واقعا اتفاق میفتهوقتی خودم ه ...

زحمت کشیدی پیش بینی میکنی بعدم هرماهی باشی ربطی به ماه نداره اصلا منم شنیدم میگن بهمن ماهیا حسشون قوی تره اما خب هیچ ربطی نداره چرته مثل خیلی چرتای دیگه

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲