حالا طرف 15 سالشه از درس خوندن حوصلش سر رفته نشسته پای گوشی😁😁😁
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد.... مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه وقتایی وقتی تعجب میکنم که چرا یه سریا انقد ساده ان و زود گول میخورن ، میفهمم همونایی هستن که به ح ...
همینو بگو منم همین الان راحت میتونم رو اون قسمت تاپیک بزنم و فقط یه جمله بنویسم من حس ششمم کاری هم واسم نداره با اینکه نیستم ولی یسری ها باور میکنن 😐یسری وقتا اعصابم خورد میشه میگم اصلا حقشونه هر چی سرشون میاد از همین ساده لوحیشونه ولی خب بعدش دلم براشون میسوزه🤦♀️
هیچکس لیاقت اشکای تورو نداره،کسی هم که داره طاقت دیدنشونو نداره🤍
یعنی هر کسی که راجب ایندت یه چیزی گفتو باور میکنی؟با چه عقلی؟حس ششم وجود داره نمی گم نیست ولی خیلی کمه و تو سایتی که روزانه ۲۰ نفر تاپیک میزنن حس ششمم تو بازم با وجود داشتن عقل باورشون میکنی؟
هیچکس لیاقت اشکای تورو نداره،کسی هم که داره طاقت دیدنشونو نداره🤍
همینو بگو منم همین الان راحت میتونم رو اون قسمت تاپیک بزنم و فقط یه جمله بنویسم من حس ششمم کاری هم و ...
دلت نسوزه ، تو این دوره کسی که بخواد نفهم باشه یعنی سودش تو نفهمیه ، دیگه اینترنت و فضای مجازی تا پشت کوهای هر منطقه ای رفته شرایط اگاه بودن برای همه فراهم هست کسی که هنوز درگیر این چیزاست خودش انتخاب میکنه
آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد
حالا حس ششم وجود خارجی نداره بلکه فردی که این حسش فعاله علم غیبش هم فعاله😂
تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤 ☆این است هویت یک ایرانی☆ حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی سوالی داشتید در خدمتم 💙