2777
2789
عنوان

تجربه من از وسواس فکری🥲

243 بازدید | 7 پست

من یه مدت وسواس فکری شدید گرفته بودم روز و شب کارم گریه بود خیلی حالم بد میشد مشاوره هم تقریبا پنج جلسه رفتم مثه اینک باور کرده باشم واقعا یه مشکلی دارم روز ب روز حالم بدتر میشد تا اینک مشاور بهم گفت باید دارو مصرف کنی اون موقع به خودم اومدم گفتم من چیزیم نیست الکی دارو مصرف نمیکنم ، اول یه آزمایش دادم مشخص شد ک ویتامین دی بدنم خیلی کمه و دکتر برام قرص ویتامین دی نوشت و اینکه بدنم خیلی سرد بود بلغم داشتم تغذیه مو هم درست کردم مزاجم گرم‌شد انگار آب بود ریختی رو آتیش

هرموقع فکر آزاردهنده هم میومد تو ذهنم میگفتم حالا حال ندارم بهش فک کنم ، حالا نمیخوام حالمو خراب کنم و...

اینطوری شد ک من الان کاملا خوبه خوب شدم

اینوهم بگم من نوجوانم و تو سنی بودم ک این افکار میومد تو ذهنم ولی خیلی بیشتر هم سنای دیگم بود و آزاردهنده 

با این روش ها مشکلمو حل کردم کسایی ک سنشون بالاس یا حالشون خیلی بده با دکتر مشورت کنن من تجربه خودمو در اختیارتون گذاشتم امیدوارم مفید بوده باشه❤️

وای منم اینجوری شدم به شدت افکار منفی تو مغزمه همش به نداشته هام ف میکنم اعصابمٜخورد شده همش بغض و گریه دارم ، دلم میخواد برم یه جا تنها خودم باشمو خودم

حسبنا  الله ونعم الوکیل  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم من دیگه کلافه شدم از افکار منفییعنی شما فقط با همون جمله خوب شدی؟من هرچی میگم بیخیال ذهنم ...

شما آزمایش بده ویتامین بدنتون چک بشه

و اینکه سردی مزاج رو این موضوع خیلی اثر داره

ببین من افکارم این بود ک قراره بعدا این اتفاق بیوفته ، میگفتم مگه فقط من قراره اینطوری بشم ، به درک بزار بشه فقط برا من نیست ک برا تک تک آدمای دنیاس

وای منم اینجوری شدم به شدت افکار منفی تو مغزمه همش به نداشته هام ف میکنم اعصابمٜخورد شده همش بغض و گ ...

من اوایلش اینطوری بودم بعدا شدت خیلی بیشتر شد

الان اولی تا بیشتر اذیت نشی کنترلش کن❤️