2777
2789

فعلا دونفر از همین نی نی سایت گفتن و خب باهاشون ارتباط گرفتم ، فقط خانم ها، کاری که انجام میدیم کتاب می‌خونیم ،یاد میگیریم ، حرف میزنیم، برنامه ریزی میکنیم ،به هم کمک میکنیم همدیگه رو درک میکنیم ،عادت سازی میکنیم،روتین سازی میکنیم و........ خیلی چیزهای دیگه

اگر جدی هستین و وسط راه ول نمیکنید برید بیاید،

یعنی ممکنه خسته بشیم یه روزایی هیچکاری نکنیم ولی این قبوله فقط کامل ترک کردن قبول نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد برای چه مدت این حالت برقراره؟دوره عادت سازی مثلا تا چه مدت میخواین پیگیری داشته باشین؟

ببینید رویکرد واقعا بستگی به این داره که هرکس چطور باشه، یکی با اهمالکاری شدید وارد گروه میشه یکی خیلی اشتیاق داره ولی زود فروکش میکنه و همه این ها، چیزی که مد نظرم هست که استارتش رو با برنامه خودم شروع کنم و از همه بچه ها توقع همکاری داشته باشم،که ایده بدن که یه چالش معرفی کنن یه کار مشترک بگن و باقی چیزها،هدف اینه سعی کنیم از اول دونه دونه و کم کم یکسری چیزها رو وارد زندگیمون کنیم که با خوندن کتاب میخوام شروع بشه، ممکنه خوندن کتاب با بودجه بندیش یکماه زمان ببره،ممکنه بخوایم ده تا کتاب رو پیش ببریم،در همین حین دونه دونه یه سری چیزها رو به عنوان چالش وارد میکنیم، مثلا این هفته چالش اینه که اولین جز روتین صبحتون رو بسازید،حدس میزنم اگر همراهی گروه باشه طولانی مدت این رو پیش ببریم