میدونم هممون همین طور به وجود اومدیم اما برا خودم خیلی خجالت میکشم یه هفته بیشترهست عقب افتاده اما میترسم مثبت بشه😐 من غیر عادیم؟
پ ن: من فقط تا پیک میزنم کسی نمیاد اما هنوز امیدوارم 😇😝
ببین خدا چندتا دوست داره:) دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند! بگذار حق با آنان باشد اگر این چیزیست که به آن نیازمندند خودت را به کوته فکری آنان گره نزن، این سلامت روانت را از تو می گیرد...
میتونی برای خانواده با پیک یا پست کارت پستال بفرستی که خودتم نباشی تا خجالت بکشی
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
تار و پود چادر تووووووو تار و پود زندگیمههههههههه 🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم
ببین خدا چندتا دوست داره:) دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند! بگذار حق با آنان باشد اگر این چیزیست که به آن نیازمندند خودت را به کوته فکری آنان گره نزن، این سلامت روانت را از تو می گیرد...
ن منم بودم بااینکه خانواده خو.دم و همسرم خیلی رااحتیم ولی روم نمیشد تا ی ماه برم خونه بابام یا پدرشوهرم ولی شوهرم زنگ زد به همه گفت ...منکه اصلااا انقدررر خجالت میکشدم انگار عهد بوق بود
خیلی بده لعنتی من تصمیم گرفتم تا دنیا نیومد نرم خونه بابام🙊😐
میتونی برای خانواده با پیک یا پست کارت پستال بفرستی که خودتم نباشی تا خجالت بکشی
مسخرس بنظرم 🤦♀️