دوستان منو نامزدم(نامزدمه نه رابطه دوستی) تقریبا چهار ماه باهمیم و اخیرا زیاد پیامنمیده اخرین بار چندبار پیام دادم مثلا روری یک بار بعد چند روز گذشت بهش پیام دادم بهش گفتم چرا پیامنمیدی گفت سرکارم و خستهام تا بیام خونه یا گوشیمو چک میکنم یا میرم بیرون و بعد میخوابه ...ایشون از صبح ساعت۵ میره سرکار تا ۵ عصر و ساعت ۹یا ۱۰ میخوابه .. راستش این مورد منو اذیت کرده بهش میگم این مورو نشون میدا که در اولویت نیس زندگی مشترک و خودش میگه که نه اصلا اینطور نیس و فقط خستهام و از این حرفا ..شما تا حالا همچین مشکلی داشتین؟نظرتون چیه..به نظرتون بهش پیام بدم یا منتظر بمونم خودش پیام بده؟و چی بهش بگم
ی پسر وقتی ی دخترو بخواد سرکار. موقع غذا خوردن.تو دستشویی تو تخت موقع خوابم ک شده بهش پیام میده
اولویت نیستی .نمیخوادت
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
احتمالا درون گراست و با خودش حال میکنه. در هر حال تو در اولویت نیستی و اگر اینجوری پیش بره در اینده هم نخواهی بود. زوری نمیتونی توی یکی گرما ایجاد کنی. اون اینه. ببین همینجوری که هست میتونی باهاش شاد زندگی کنی یا نه. چشاتو باز کن و درست تصمیم بگیر