2777
2789
عنوان

خانما کی گاز صفحه ای استیل داره میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 27 پست

سیف کرمی 

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۲۵ کیلویی و ممنونم ازت که بدون هیچ مشکلی تونستم به نتیجم برسم.خدایا شکرت برای وجود ۳ تا بچه هام..خدایا شکرت برای سلامتیمون.وزن اولیه ۹۵😮‍💨رسیدن به وزن ۸۸🫠و امروز ۱۴۰۳/۳/۱۷ شدم ۷۸😍و بازم کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۸ !دم ۷۵🫠. ۱۴۰۳/۴/۱۷ رسیدم به ۷۲😅۱۴۰۳/۴/۲۱ شدممممم ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩هوراااااااا                من با قرص لاغری به کاهش وزن رسیدم. البته رقص  هم میکنم پیاده روی هم دارم.بتونم پلانک هم انجام میدم.نگین عوارض داره و فلان.اگه داشت الان من زنده نبودم.چون ۹ سال پیش هم خوردم.۷سال بعدشم زایمان هم کردم.همه آزمایشامم نرماله و عالی.نتیجمم گرفتم.قرصایی هم که گرفتم اصل بودو اصالتش تایید شد..یه خوبیشم این بود.چی از این بهتر.اینم از روند لاغری من                                                                                 توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!                                        وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا

من بااسپری اکتیوچندمنظوره پاک میکنم اسپری بزن بعدچنددقیقه پاک کن باسیم نرم یامسواکم میشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مثلا پاکش کردم ولی جا لکه ها را ببینید حس میکنم استیلش جنسش خوب نیست اصلا

اگه این سفیدارو میگی اینا پاک نمیشن 

بخاطر جنس استیل ضعیفه 

گاز و سینک خونمون مال ۱۰ سال پیشه ی دستمال میکشی برق میفته اما مال شهرستانمون از همون برند اخوان اما جدیده ک عین مال توهه مام ی سیف سفید اسپری میکنیم یکمش میره 

با هرچی پاک میکنم جا لکه ها نمیره دقیقا یک ماهه هی کفتم شاید به مرور پاک شه با اینکه هرروز پاک کردم ...

عجیبه اگه هروز پاک میکنی همچین کلی عجیبه 

من خودم شیشه ای دارم فقط رایت و دستمال میزنم مثل ماه میشه 

شما سیف بخر بزن عالیه

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
عجیبه اگه هروز پاک میکنی همچین کلی عجیبه من خودم شیشه ای دارم فقط رایت و دستمال میزنم مثل ماه میشه ش ...

حتما عزیزم ممنونم. کاش منم شیشه ای زده بودم ولی هی گفتن میشکنه و .. ترسیدم

وای دقیقا سینکمم همش لکه اب انگار روشه. خیلی جنسشون مزخرفه

مال ما برق میزنو درخشانه 

اما مال شهرستان کدره تازه لکه ابم نمیره خ رومخه 

با اینکه از ی برندن اما تو این جند سال خ کیفتشون اومده پایین کلا همه برندا همینه 

من بابام خودش سینک و گاز میفروشه و قشنگ میگه ب وضوح مشخصه چقد اشغال شدن میگه عین طلق شده سینک و گازا

حتما عزیزم ممنونم. کاش منم شیشه ای زده بودم ولی هی گفتن میشکنه و .. ترسیدم

احتمالا جنس بد بهت فروختن 😑خدا ازشون نگذره جنسا اشغال شده 

نه عزیزم من و چند تا از اقوام همه شیشه داریم خیلی راضیم 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️