2777
2789
عنوان

عمل واریکوسل

311 بازدید | 21 پست

سلام دوستان عزاداریتون قبول حق ان شاالله تو این ماه عزیز به حاجت دلتون برسید 

عشقا بعد ۸سال نازایی شنبه همسرم عمل واریکوسل داره خودمم میخام بعدش برم عکس رنگی دعا کنید برای همه برای هرکس ک منتظره ان شاالله همه منتظرا دامنشون سبز شه ب منم دعا کنید ب زودی بیام خبر بارداری بدم🥲♥️🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید سوال میکنم مشگل همسرتون چی بود ک عمل داره یعنی واریکوسل چیه؟

همسر من آزمایش اسپرم داده همه چیز نرماله انگار ولی ph پایینه...خیلی نگرانم 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
عزیزم ببخشید سوال میکنم مشگل همسرتون چی بود ک عمل داره یعنی واریکوسل چیه؟همسر من آزمایش اسپرم داده ه ...

تعداد اسپرم و حرکتش کمه سونو داده واریکوسل گرید ۲ونیم داره شنبه عمل داره

تعداد اسپرم و حرکتش کمه سونو داده واریکوسل گرید ۲ونیم داره شنبه عمل داره

تعداد ک حرکت تو آزمایش معلوم میشه درسته؟

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

یعنی طبق آزمایش نرمال باشه یعنی مشگل نداره

اره عزیزم چند سال اقدامید؟

۷ ماهه شوهرم آزمایش داده همه چی نرمال بوده طبق رنج ازمایشگاه فقط ph پایین بوده یکم نگرانم کرده

۷ ماهه شوهرم آزمایش داده همه چی نرمال بوده طبق رنج ازمایشگاه فقط ph پایین بوده یکم نگرانم کرده

عزیزم خودت اگر تنبلی تخمدان داری رژیم بگیر حداقل۲کیلوام لاغر کنی تخمدانات فعال میشه و یدونه ام بگو دکترت عکس رنگی بنویسه ببینه لوله هات بازن اگ یک درصد بسته باشه با همون مایع عکس باز میشه و همسرتم ببر پیش ارولوژیست یا همون دکتر مجاری و ادرار بهش دارو میدن یک ماهه خوب میشه

PH چند زده عددش و خودت سونو گرافی دادی از رحم و تخمدانت ؟

زده ۰-۱ نمیدونم چرا خط فاصله گذاشته میگم شاید اشتباه شده 

خودم دادم یکم تنبلی دارم