سلام من تقریبا یه ساله از طریق اینترنت با پسری در ارتباطم من ۲۶ سالمه اصالتا خوزستانی هستیم و ساکن تهران ایشون ۲۵ سال هستن ارومیه زندگی میکنن از نظر مالی هم فعلا کار ثابتی نداره یه سال از درسش مونده فعلا اسنپ کار میکنه میگه چندسال باید صبر کنیم تا خونه بخره و سرکار بره هر دو تایپ شخصیتیمون intj هست من وسواس فکری عملی هم دارم که بهش گفتم حالا من نگرانم که برای اختلاف فرهنگ به مشکل بخوریم ما تو خانوادمون زیاد روی پوشش حساس نیستیم ولی ایشون میگه حتما باید حجاب داشته باشید یا مثلا اگه میخوای بری سرکار باید یا معلمی باشه یا شغلایی مثل این چون جامعه امن نیست من خودم علاقه به کار بیرون ندارم ولی دوست دارم خودم انتخاب کنم که سر چه کاری برم وچه پوششی داشته باشم میترسم بعدا پشیمون بشم از نظر تحصیلات من لیسانس حسابداری دارم ایشون حوطه درس میخونه که معلم بشه خانوادمم موافق نیستن ولی میگن تصمیم با خودته
ب نظرم ك بهم نميخوريد اقا حوزه درس ميخونه پس حتما دوست داره چادري باشي حالا ب جز شهراتون ك كلي فرهنگ ...
اره چادر دوست داره ولی خب من بهش گفتم چادر سرم نمیکنم گفت روسری باید سرت باشه من گفتم واسه بیرون یا جلو خانواده خودت یا.. باشه ولی بین فامیل خودمون سختمه