2777
2789

آقا یه سوتی ریز و به نظرتون رد میکنن؟؟

من به همه سئوالای نماز جمعه پاسخ دادم به جز اینکه نماز عصرشو چیکار میکنن😬

دربارهی نماز و غسل و همه چیز خوب جواب دادم 

بچه هایی که سالای پیش رد شدید علتشو میگید؟🥺

تا جواب کنکور بیاد من سکته کردم از استرس ببینید کی گفتم😅

ی سوال همون شهری که رفتی مصاحبه عمومی مصاحبه تخصصی هم اونجا بود؟اخه من برای تخصصی رفتم مرکز استان میخام ببینم برای عمومی هم باید برم همون جا یا شهر خودمون هم داره

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

دیگه بستگی به ارزیابت داره و تیپ شخصیتیت 

گاهی اوقات از همین سوتی ریز میفهمن قبلی ها رو دروغ گفتی و کل حرفات میره زیر سوال 

انشالله که ارزیابت سخت گیر نبوده باشه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه سوالاشو تاحدی بگی بهمسحترینش مثلا چی بودنظر رهبر راحع به چیر گرسیدچیز عحیب

راحت بود

از غسل و نماز خیلی پرسید 

سخنان اخیر رهبری و هم گوش کن

تجربه مصاحبه های مختلف و از تو کانالا بخون

آره عزیزم تهرانم من

چه سخت 🤧

ببخشید ی سوال دیگه چقدر وقت قبل مصاحبه بهتون پیام دادن که بیاین

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

ازم پرسیدن اگه بعد از نماز بفهمی وضوت مشکل داشته باید چه کنی اشتباه جواب دادم

و پرسیدن وظایف امام زمان در دوره غیبت به عهده کیه من گفتم فقها و ولی فقیه (فقط باید می گفتم ولی فقیه)

گفتن ولی فقیه چه ویژگی باید داشته باشه 

نماز جمعه هم پرسیدن

شما چطوری همش رو درست گفتی؟اطلاعات مذهبیان خیلی بالاست؟

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
حدود ۱هفته

خب از این نظر خیلی خوبه 

ایشالا موفق باشین⚘

اولیباید اعاده کنی دوبارع بهونی؟

اره باید  مانع رو برطرف کنی دوباره وضو بگیری نمازتو بخونی

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
نظر رهبر راحع ب چیارو پرسیدعحیبترین و سختریننن سوال چی بود

سوال سخت و عجیب نداشت من خیلی شوت بودم