2777
2789
عنوان

دارم خودکشی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5434 بازدید | 103 پست

کاش بفهمی دنیا ارزش یکبار زیستن رو داره اگرم بمیری هیچ تفاوتی تو دنیا به وجود نمیاد فقط زودتر به سمت چیزی رفتی که دیر یا زود میومد سراغت

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه دروغ میگی وای به حالت اگه راست هم میگی گاو بازی در نیار برو بالا بیار به یکی بگو چیزی جز پشیمونی نیست 

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

اگر فکر می‌کنی اون ور برات فرش قرمز پهن کردن که خوش آمدی! ببخشید که در دنیا بهت سخت گذشت! بفرما داخل بهشت شو، اشتباه می‌کنی!!! 

آخرت ما ادامه حال کنونی و دنیای ماست! 

کسی که در این دنیا در بهشت باشه(از نظر باطنی و احوال) اون دنیا هم در بهشته! و برعکسش هم همینه. 

اگر دوست داری شرایط و حال بدی که تجربه می‌کنی، ابدی و شدید تر بشه؛ به کارت ادامه بده. 

اگر قصد تغییر داری و دوست داری حداقل آخرتت رو درست بسازی(به واسطه ی درست کردن دنیای خودت!) با اورژانس تماس بگیر و توبه کن و از خدا بخواه تا کمکت کنه🌸

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

دیگه نمیخوام زندگیوو

برو دست کن تو گلوت بالاش بیار،یا زنگ بزن ۱۱۵بهشون بگو یچکار باید بکنی 

بعد بیا اینجا یا ایدی تلگرام یمدم هرچی دوس پاری حرف بزنیم که یکم سبک شی و این تاریکیا کم رنگ تر بشه برات عزیزم

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌