2777
2789

تقاص کارشون پس دادن ؟

یکی بوده محکم بزن دردهنشون 

اذیتشون کنه 

تلافی بشه ؟

اطرافم ندیدم همچبن کسی رو

اگه باشه هم من نمیدونم 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرشوهرم خیلی بددهن و بعضی اوقات کتکش هم زده ولی خود مادرشوهرم محل سگ نمیده عین سگ باهاش رفتارمیکنه الان وتقاص کارشو به بدترین شکل ممکن داد!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
پدرشوهرم خیلی بددهن و بعضی اوقات کتکش هم زده ولی خود مادرشوهرم محل سگ نمیده عین سگ باهاش رفتارمیکنه ...

امضات را برای کی نوشتی ببخشید میپرسم.

اخه یاد بابام افتادم با اشک

دنیا غیر عادلانه تر از اونه که منتظر تقاص باشی

دقیقا دنیا از اولم ناعادلانه ساخته شد چرا باید یکی پول دار ّاشه یکی بی پول یکی انقدر اذیت بشه یکیم با صدتا مرد بگرده شوهرشم دوستش داشته باشه بعضی موقعه ها شک میکنم به همه چی 

امضات را برای کی نوشتی ببخشید میپرسم.اخه یاد بابام افتادم با اشک

همسرم عزیزم دوماه پیش فوت شدن!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.