2777
2789

من امروز رفتم دکتر مغز اعصاب اگه نیاز داری دل دل نکن یه متخصص برو ...داروهاش زدم نت خوبه به نظرم داروخانه گفت خیلی ضعیفن وابستگی نمیاره

منم هر مشکلی داشتم انقدر دنبال دکتر عالی بگردم نوبت دهیشون سخته مشکلاتم بیشتر کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز رفتم دکتر مغز اعصاب اگه نیاز داری دل دل نکن یه متخصص برو ...داروهاش زدم نت خوبه به نظرم دار ...

چندارم رفتم جز قرص که خوابم و زیاد میکردن تاثیری نداشتن

میخوام دارو درست بدن 

از این حال بد در بیام

اصلا نگران داروها و وابستگی نباشین. وابستگی و اعتیاد برای کسیه که خودسر دارو مصرف می کنه. دکتر خودش می دونه چی بده و چقدر بده و چطوری قطعش کنه. فقط اصلا داروها رو کم و زیاد و قطع نکنین. هر مشکلی داشتین به دکتر بگین که یا دوز داو رو تغییر بده و یا با داروی دیگه ای جایگزینش کنه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
چندارم رفتم جز قرص که خوابم و زیاد میکردن تاثیری نداشتنمیخوام دارو درست بدن از این حال بد در بیام

میدونی برای مشکلات اعصاب و افسردگی باید در کنار دارو ورزش کنی ..بیرون بری 

یه فعالیت برای خودت پیدا کن.درس ...کلاس هنری ...کاری چیزی

میدونی برای مشکلات اعصاب و افسردگی باید در کنار دارو ورزش کنی ..بیرون بری یه فعالیت برای خودت پیدا ک ...

هیچ دوست ندارم انجام بدم

دوبار رفتم ثبت نام کردم کلاس ها رو 

نرفتم یا رها کردم