lovelyflower مدیر استارتر عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1942 عنوان زنه میگه پولتو نمیدممم 🫤🫤 تو رو خدا بیاید بگید چی بگم 1062 بازدید | 45 پست همسایه پاینیمون عوضی . ۲ هفته اس . از من کرم ضد آفتاب خریده با فوم شستشو . گفت ندارم پول ۲۰ ام میریزم . الان بهش پیام دادم بزن . میگه بیا فوم شستشو رو ببر لازم ندارم 🫤🫤🫤 بعد دو هفته اخه بیشعور نفهم حالا خوبه هر روز منو میبینی . تازه ایتا برای خودم نیست . صاحبش کس دیگه اس . لیست میکنن . چطوری بیشورمش بزارم کناررررر بگم بزنه ؟ ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔 1403/04/20 | 14:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lovelyflower مدیر استارتر عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1942 میاید میخونید میرین خوب ی نظر بدید ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
کادینلار عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 1761 بگو با خنده حدس میزدم اهل به خودتون رسیدن نیستی وقتی گرفتی تعجب کردم
tanhayetanhaaa عضویت: 1400/04/13 تعداد پست: 730 بگو گلم رو حساب همسایگی چیز ی نمیگم ولی زشته خودتو اصلاح کن برا خودت میگم.اون فوم و پولش هم بذار رو پولات فقیر نشی
lovelyflower مدیر استارتر عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1942 وضع مالیش خرابه یا شوهرش دعواش کرده حتما شوهر نداره . الانم ۲۳ میلیون حقوقشه. ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
lovelyflower مدیر استارتر عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1942 اگه استفاده نکرده پس بگیر اصلا به من مربوط نیست برای کس دیگس آقا دو هفته اسسسسس پیششه برم ازش بگیرم؟؟؟؟؟با اینکه هر روز منو میبینه الان باید بگه.؟؟؟ ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
lovelyflower مدیر استارتر عضویت: 1402/09/29 تعداد پست: 1942 از این هرمی ها هستی؟ که به زور قالب میکنن ؟ نه بابا هرمی چیه .؟ تازه خودش خواست به زور ؟مگه خنجر پس کلش گذاشتم ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔
دخترناراحت عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 19452 بگو نمی بردی استفاده نداشتی مگه مسخرم؟!خواهش میکنم یه صلوات بفرستید برای حاجت روایی خواهرم ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...