2777
2789
عنوان

بیاین بگم امروز چیشد

148 بازدید | 11 پست

سلام 

من نزدیک ۱۰روز ک متوجه شدم باردارم ویارمم رو شیرینی جات ولی دکتر گفتع بخورم امروز رفتم در ی مغازه ک مشتری چن سالشونم و خاستم کاپ کیک شکلاتی بگیرم فروشندشم ی ادمی بود ک تاحالا ندیده بودم 

کاپ کیک معمولی داشت و شکلاتی دوتا از معمولیا ی ذرع شکلات قاطیش شده بود و نگش تیره تر بود

فروشنده هم ازهمون برام اورد گفتم اینو نمیخام ازاون شکلاتی ردیف پایینی بهم بده 

با غیض گف مسخره بازیا چیه 

بعدم ی شکلاتی باهمون معمولیه اورد گذاشت جلوم گف الان این بااون چ فرقی داشت گفتم من اونو میخام حتما فرق داره دیدم خیلی دارع ادا درمیارع ازخودش گفتم اگ سختتع اصلا نمیخام از مغازه زدم بیرون

کابری سوم 😒حتی نمیدونم سر چی تعلیقم کردی نینی یار

مدلشون فرق داشت ؟؟

عجب فروشنده ای بوده

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑😑😑

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
نگش=رنگشحالا چیکارکنم خیلی بهم برخورد بنظرتون ب صاب مغازه زنگ بزنم بگم فروشندش همچین رفتاری باهام کر ...

من باشم جات حتما به صاحب اونجا میگم که ادب کنه فروشندشو یعنی چی این رفتار اون فروشنده است و وظیفه اشه خواست مشتری رو اجابت کنه به اون چه که این بااون چه فرقی داره

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
من باشم جات حتما به صاحب اونجا میگم که ادب کنه فروشندشو یعنی چی این رفتار اون فروشنده است و وظیفه اش ...

تازه بهم گف الان همینو جلوت میخورم بیشعور😐

کابری سوم 😒حتی نمیدونم سر چی تعلیقم کردی نینی یار
تازه بهم گف الان همینو جلوت میخورم بیشعور😐

واقعا بعضی از فروشنده ها بیشعورن

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...