2777
2789
عنوان

وام های بنیاد شهید

102 بازدید | 21 پست

سلام من بچه ها من میخام یه وامی بگیرم از بنیاد شهید زنگ زدم گفتن بیا درخواست ثبت کن اینا

کسی میدونه وام هاشون چجوریه؟

چقدر کسری دارن؟

اینکه سقف وام هاشون چقدره؟

لطفا هرکی تجربه داره کامنت بزاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وام هاشون بستگی داره کدوم شهر باشی و اینکه تا۴۰۰ایناس‌اگ اشتباه نکنم و قسط دادنش زیاد نیست 

و اگ میخواید خونه بگیرید بالای۱۵یا۲۰سال ساخت اینا باید باشه و دوندگی داره

و اولویت اول با همسر و فرزند شهید و بعد جانبازهاست

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

اها من مشهدم میخاستم مسکن بگیرم گفتن نداره

خونه قدیمی بالای۲۰سال ساخت پیدا کن

و اینکه اگ دیدی بازم قبول نکردن امتیاز وامت رو بفروش به همون کارمند های اونجا میگیرن

میتونی حتی امتیازت رو هک بفروشی به هرکی خواستی اون قسطش بده یه مبلغی به تو بده

اها نه خودم میخام بگیرم خونه بخرم باهاش گفتم ببینم مبلغش چقده در حدی هست ک بتونم یه ۳۰۰ ۴۰۰ میلیون دیگه روش بزارم یه خونه بخرم یا نه؟ 

اها نه خودم میخام بگیرم خونه بخرم باهاش گفتم ببینم مبلغش چقده در حدی هست ک بتونم یه ۳۰۰ ۴۰۰ میلیون د ...

وامش‌ من دیده بودم تو بنیاد شهید بودم تا۴۰۰ این واس همسر و فرزند شهید بود داشتم نگاه میکردم

جانباز فک کنم همین باشه ولی میدونم تا۴۰۰اینا واسش هست 

وامش‌ من دیده بودم تو بنیاد شهید بودم تا۴۰۰ این واس همسر و فرزند شهید بود داشتم نگاه میکردمجانباز فک ...

اینطوری باشه خوبه بگیرم یه ۴۰۰ ۵۰۰ بزارم روش یه خونه میشه