2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربیاتم در مورد پوشک و پوشک کردن

یکی از بچهام وقتی به دنیا آمد 2760 گرم بود شنیده بودم تو پوشک ها پمپرز آلمان عالیه ولی به خاطر تحریم پیدا نکردیم و الان با خودم می گم چقدر اشتباه کردم که پمپرز ترکیه نخریدم با کلی پرس وجو گفتن جان ب ب ترکیه خوبه البته انصافا خوب بود تا وقتی پمپرز ترکیه (پریما) گرفتم و فهمیدم چقدر سرمون کلاه رفته هههههههههه

چون دخترم وزنش کم بود نیو برن جان ب ب گرفتم که بعدا فهمیدم اگه 2-5 کیلوی جان ب ب می گرفتم بهتر بوده البته شاید نه نمی دونم آخه نیو برن اصلا پودر جاذب نداره مثه پوشکی می مونه که می شه بست بنابراین هر موقع کمی زیاد پیفو می کرد می زد بیرون و دیگه باید می بردیمش حموم

یه نکته مهم هم اینه که جان ب ب نسبت به اون چیزی که روش نوشته کوچیکه مثلا من سایز 2-5 کیلو رو تا وقتی آرنیکا 4 بود به زور پوشوندم کوچیک بود باید سایز بزرگ می پوشید سایز بعدی اش رو هم که 3-6 بود تا 4/5 کیلو پوشید کشش پاشو می برید خلاصه من تصمیم گرفتم پوشکشو عوض کنم رفتم سراغ مولفیکس چشتون روز بد نبینه اندازه اش خوب بود ولی بعد دو روز همچین حساسیت داد و پاهاش سوخت که نگو از لحاظ جاذب بودنش هم قدرتش نصف جان ب ب بود یعنی با یه بار جیش خیس می موندو بعدش کلی خودمو سرزنش کردم و پریما خریدم وقتی بسته رو باز کردم در برابر مولفیکس انگار ژیان به مرسدس بنز بود ههههههههه در ضمن اگه نی نی 12 ساعت هم توش بمونه هنوز انگار خشکه من بعضی روزها تو 24 ساعت فقط از دوتاش استفاده می کنم و بعضی روزها هم سه تا در حالی که مولفیکس باید از هر 4-5 ساعت عوض می شد و جان ب ب هم روزها از هر 6 ساعت و شبها از هر 8 ساعت من حساب کتاب کردم دیدم پریما از همه اش به صرفه تر بوده