2777
2789
عنوان

راهنمایی در خصوص زبان فرانسه

170 بازدید | 7 پست

طبق توصیه خواهرم و برا این که وقتم رو به بطالت تو اینستا و سایت های دیگه نگذرونم قرار شد من زبان فرانسه رو یاد بگیرم ..خواهرم ترکی استانبولی رو خیلی وقته شروع کرده و الان واقعا عالی شده ..همکار دیگه ام هم زبان انگلیسی ..و اون هم عالی شده ..به منم گفتن حتما یه زبان خارجی یاد بگیر .از اونجایی که انگلیسی دست و پا شکسته بلدم قرار شد برم سراغ فرانسوی ...

حالا دوستانی که این زبان رو یاد گرفتند کمی من رو راهنمایی کنند تا ببینم چطوری شروع کنم و چه کنم ..

امروز یه کانال تلگرام پیدا کردم و شروع کردم ولی خب راهنمایی شماعزیزان هم میتونه راهگشا باشه ..ممنون از وقتی که میگذارید .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول انگلیسی خوب مسلط شو بعدبرو سراغ فرانسه

منم همینو میگم ...ولی خواهرم میگه زبان جدید ذوق میاره ..میگه انگلیسی شاید برات اونقدر جذاب نباشه ...ولی من خودم انگلیسی بیشتر دوست دارم .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
به نظرم اولین زبانی که هرکسی واجبه به صورت کامل یاد بگیره انگلیسیه حالا فرانسه هم من یکی از اشناهای ...

اوهوم ...منم نظرم همینه ...پس یعنی برم تو کار انگلیسی ؟ 

من خواهرم یمدت رفت کلاس فرانسوی ولی اول به انگلیسی مسلط شد بعد رفت

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰