من چندماه وارد این خانواده شدم و از روز اول انگار مثل یک خار رفتم تو چشم این جاری و کارهایی ک میکنه منو عصبانی میکنه من کارهاشون میگم بگید جواب مناسب چیه ک هم روابط بیت خانوادها از بین نره باعث بی احترامی بشه همجاری بفهمه و ضایع بشه
یکی از کارهاش اینه ک همیشه سر سفره ب فرزندشون ک کوچیک هست میگه نگا عمو کن غدا میخوره عموش تو ب بگو عموش اینطور کن اونطور کن در صورتی ک کل عضو خانواده هستند
دوم اینکه همیشه همسر منو جلو جمع با اسمشو همراه جان با قربون صدقه و عزیزم صدا میکنه اینم بگم ک اصلا ایناها از این روابط ک صمیمی باشند ندارن بینشون از وقتی ک من وارد این خانواده شدم ایشون اینطور شدن
مورد بعدی اینکه همیشه هرجا بریم فرزندو شوهرشو ول میکنه میاد میچسبه ب همسر من همسر منم بخاطر برادرش ک خیلی براش مهم هست چیزی نمیگه ولی هرچی بی محلی میکنه جواب نمیده
خودشو جلو همه بالا میبره منو ضایع میکنه منم تو این مدت چیزی نگفتم ک از این ب بعد میخوام بش جواب بدم ک از شما کمک میخوام لطفا برای هر کدوم از رفتارش بگید چ جوابی بدم ک احترام برادر شوهرمو خانوادش حفط بشه هم این زن ضایع بشه خجالت بکش حرفا هم میخوام جلو جمع بش بزنم