2777
2789
عنوان

خوشبحال

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 52 پست
بچه های سالم الانش که سالمند اگر والدین ده روز ولشون کنند سقوط میکنند تو چاه بیراهه میرند نمیتونند ک ...

بچه های سالم یک در هزار مشکل اخلاقی پیدا میکنن

خوتون گول نزن

بچه های سالم یک در هزار مشکل اخلاقی پیدا میکننخوتون گول نزن

بله درسته 

به شرطی که والدینش از همه چی بزنند و دراختیارش بذارند 

کمش نذارند 

دلواپسش باشند 

پس بدون اون جوش و مصیبته را باید بخورند تا درختشون میوه بده 

واقعیت اینه نه اینارو که میگی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه گول نیست واقعیته تو داری گول اونطرف را میخوری که هیچ خبر نیست اگربری تو زندگیشون میفهمی که واقعیت ...

والا دورو برمو میبینم همه شادن خوشبختند همه مراسم ها شرکت دارن عروسی باشه عزایی باشه دورهمی باشه من چند ساله فامیلای نزدیکم حذف کردم چون نمیتونم باهاشون معاشرت کنم افسرده توی خونه ام

بله درسته به شرطی که والدینش از همه چی بزنند و دراختیارش بذارند کمش نذارند دلواپسش باشند پس بدون اون ...

جوش بچه سالم بخوری بهتره یا بچه بیمار که هیچ آینده ایی نداره 

من با نظر شما کاملا مخالفم

والا دورو برمو میبینم همه شادن خوشبختند همه مراسم ها شرکت دارن عروسی باشه عزایی باشه دورهمی باشه من ...

اون شادیی که میبینی شادی پوستی هستش رفتند که تو خونه. اول دعواهاشونه 

ساده نباش 

برو نی نی سایتو بخوندببین هیچکدومشون بچه مریض ندارند ولی مثل سگ وگربه بهم میپرند 

من میخوام  راهکارنشونت میدم که بچت پرخاشگری نکنه 

اونوقت شما نمیگی بهم یاد بده !!!واقعا متعجبم 

بلند شو ببین من چی میگم 

از افسردگی بیا بیرون  

بلندشوووو 

جوش بچه سالم بخوری بهتره یا بچه بیمار که هیچ آینده ایی نداره من با نظر شما کاملا مخالفم

درسته ولی میخوامدبگم ماها هم اپشن داریم 

همش بدبختی ام نیست 

سوا از برکتی که این بچه ها دارند میگم

درسته ولی میخوامدبگم ماها هم اپشن داریم همش بدبختی ام نیست سوا از برکتی که این بچه ها دارند میگم

من پسرم که کوچیکتر بود دید شما رو داشتم 

ولی الان دیگه اینجوری نیستم چون واقعیت رو دارم میبینم

من پسرم که کوچیکتر بود دید شما رو داشتم ولی الان دیگه اینجوری نیستم چون واقعیت رو دارم میبینم

کلا داری از دست میری 

محکم باش 

دیدت خیلی داغونه 

میدونم خیلللی سخته ولی قوی باش برو دنبال چیزای دیگه زندگیت 

کمی شل بگیر زندگیتو تا راحتتربشی 

پسرتو روزی دوبار پیراهنشو دربیار و باروغن زیتون اروم ماساژش بده موقع خواب و بعد ازظهر 

میدونم الان میگی اینا جواب نمیده  نه 

جواب میده بچه رو از این رو به اون رو میکنه  فردا صبح اثرشو میبینی 

با انرژی منفی اینکارو نکن 

سلام عزیزم میشع خواهش کنم جوابم بدید؟ پسرتون کوتاهی اشیل پا داره؟ عمل کردید؟ لطفا جوابم میدید؟ منم دخترم مشکل مشابه داره روی پنجه راه نمیره ولی چمباتمه جفت پا نشستن براش سخته دکتر میگا کوتاهی داره و باید سریعا عمل یشه ۵ سالشه یکن سرعتش کمه و تعادلش یهههه کمی کمه ولی درکل بقیه کاراش خوبن فقط دویدنش کنده وهمین جفت پا نشستنش و توالتم یکوقتا دست باید بگیره یوقتا هم نمیگیره و و موقع زاه زفتن پای چپشو رو ب داخل میزاره و صافی کف پا هم داره😒

سرچ کردم تاپیک شما بالا امد خواهش میکنم اگه پیامم خوندی ازشرایط پای پسرت بگو چکارش کردی درست شد یا نه؟ اگه اره چجوری ؟ خداخیرت بده عزیزم

این کارو هم کردم بازهم میکنم

دلم خواست اینو واست بنویسم که شما که داری بچه خاص خودتو با جون و دل بزرگ میکنی یه فرشته ای بچه شما چقدرررررر خوشبخته که شما رو داره مواظبش باش و زندگیتونو شاد تر کن این وظیفه یه فرشته مثل شماست که شادتر زندگی کنید...همه خوبی های کائنات بیاد توی زندگیتون انشالله  

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی