2777
2789
عنوان

ان تی

59 بازدید | 7 پست

سلام مامانا لطفا راهنمایی کنید کسی بوده تا حالا ان تی که رفته باشه عددش ۲/۲باشه و یا کسی بوده بهش بگن که مثانه بچه خیلی بزرگ تر از حد طبیعیه و تمام شکمش رو درگیر کرده 

من چن روز پیش آن تی انجام دادم این مشکلات رو داشتم دکتر سونو گفت این بچه نباید دنیا بیاد ولی دکتر پنتوبیولوژی گفت باید آمینوسنتز بشی خب وقتی میدونن بچه مشکل داره چرا دستور سقط نمیدن هزینه آمینو خیلی زیاده 😭😭😭چن روزه از ناراحتی مریض شدم نمیدونم چیکار کنم 

منم با ان تی ۲/۴ آمینوسنتز دادم و سندروم داون مثبت شد.

ولی بودن کسایی که تو آمینوسنتز مشخص شده مشکلی نیست.

پزشک قانونی فقط با آمینوسنتز مجوز میده.

برو بیمارستان.

اگر تهرانی یا برو محب یاس یا امام خمینی، خیلی کمتر از مطب و خصوصی درمیاد

عزيزم انشالله هرچي خيره پيش مياد

گفته آمينو بدي كه هم مطمئن بشي كه سالم هست يا مشكل داره 

چون ممكنه سالم باشه

از طرفي خدايي نكرده اگر قرار باشه سقط كني حتما نامه آمينوسنتز ميخواد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با ان تی ۲/۴ آمینوسنتز دادم و سندروم داون مثبت شد.ولی بودن کسایی که تو آمینوسنتز مشخص شده مشکلی ...

شما فقط عدد ان تی اینجوری بود یا گفتن بچه هم مشکل داره؟؟ چون به من گفتن حتی دکتر بهم نشون داد که مثانه ش چقد بزرگ بود و شکمش رو درگیر کرده بود

شما فقط عدد ان تی اینجوری بود یا گفتن بچه هم مشکل داره؟؟ چون به من گفتن حتی دکتر بهم نشون داد که مثا ...

من قبلی هم ان تی بالا بود و سندروم داون مثبت شد و سقط گرده بودم.

دومی هم دکتر گفت ان تی خیلی بالا نیست ولی با توجه به سابقه آمینوسنتز دادم و مثبت بود.

دو بار سقط کردم.

اینجور مشکلات جسمی مثل مثانه و تمور و غده رو که با سونو دیده میشه، با همون سونو از مراکز معتبر، پزشک قانونی نامه میده.

یه سر برو پزشک قانونی

من قبلی هم ان تی بالا بود و سندروم داون مثبت شد و سقط گرده بودم.دومی هم دکتر گفت ان تی خیلی بالا نیس ...

منم همینو میگم وقتی آن تی تایید کرده حتی دکتر خودش سونو گرفت گفت آره آن تی درست گفته چرا دارن وقتی تلف میکنن میترسم وقتی از دست بدم

منم همینو میگم وقتی آن تی تایید کرده حتی دکتر خودش سونو گرفت گفت آره آن تی درست گفته چرا دارن وقتی ت ...

ببین برای مشکلات کروموزمی میگن آمینوسنتز.

ولی برای مشکلات جسمی، سونو قبول میکنن.

یه سر برین پزشک قانونی.

من یه سقط دیگه هم داشتم، قلب تشکیل نشد، با دو تا سونو بیمارستان پذیرشم کرد و اصلا نامه پزشک قانونی و .... نخواست.

دو تا سونو با فاصله ده روز بردم، قبول کردن و بستری شدم