2777
2789

کدومش بهتره و درامد بیشتری داره

شما باشین کدومو انتخاب میکنید چرا 

(بارداری و زایمان رو انتخاب کردم چون سختی درس ها حامله ام کردن و رور کنکور روز زایمانه🥲💔)

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂

چند سالته؟

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین این جور سوالا جواب مشخصی نداره

باید ببینی خودت چجور آدمی هستی

من خودم بی دلیل و بی جهت از خیاطی خوشم نمیاد، کامپیوتر کار میکنم و برنامه نویسی میکنم

پول درآوردنم کاملا یه خودت بستگی داره

یکی از با خیاطی خرج خوراکش درنمیاد، یکی دیگه ۱٠٠ نفر داره با خیاطی حقوق میده

کامپیوتر هم همینه، طرف برنامه نویسه نمیدونه اصلا چجوری پول دربیاره، یکی داره پروژه های میلیاردی قرارداد میبنده

همش به ذهنیت خودته وگرنه این سه تا که گفتی میتونن خوب باشن

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

طراحی دوخت چه با استعداد باشی چه بی استعداد خیلی سریع به درامد میرسوندت.

برای کامپیوتر باید زیاد تلاش کنی و حتما مغز محاسباتی و الگوریتمی داشته باشی راهش هم به جز درس و دانشگاه یعنی تلاش جداگونه کنی حداقل۵ساله است. قبلش به پول نمیرسه.

معماری رو اطلاع ندارم

طراحی دوخت دوست داشتی در کنارش کامپیوتر هم یاد میگیری

نه اینو مخالفم

یه چیزی رو انتخاب کن همونو ادامه بده تا تهش برو

مثلا طراحی دوخت کار کن، کنارش به جای کامپیوتر همون طراحی دوخت تمرین کن

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

طراحی دوخت چه با استعداد باشی چه بی استعداد خیلی سریع به درامد میرسوندت.برای کامپیوتر باید زیاد تلاش ...

اینم نیستم

یک سال تلاش کافیه برای اینکه بتونی تو کامپیوتر به پول برسی(من میگم کمتر حتی گفتم یک سال ذهنت مقاومت نکنه) 

تازه امروز هوش مصنوعی خیلی سرعت یادگیریت بالا تر هم میبره، هر مسئله ای رو ازش بپرسی مثل یه استاد خصوصی بهت یاد میده و بهت تمرین میده

طی پنج سالی که گفتی خودت ارتقا میدی میشی توسعه دهنده ارشد که اونجا بالای ماهی ۶٠ تومن میزنی 

نه اینو مخالفمیه چیزی رو انتخاب کن همونو ادامه بده تا تهش برومثلا طراحی دوخت کار کن، کنارش به جای کا ...

اره برای رشته ی اصلی و شغلیت اره 

من منظورم این بود تفریحی یاد بگیره این مهارت اگه خیلی دوست داره

اینم نیستمیک سال تلاش کافیه برای اینکه بتونی تو کامپیوتر به پول برسی(من میگم کمتر حتی گفتم یک سال ذه ...

منظورم دقیقا سینیور شدن بود... معلومه که از سال اول به پول خرد میرسی ولی همه از ما کامپیوتریا انتظار دارن پول جارو کنیم و با این ذهیت میان کامپیوتر تازه شاخه ها هم کلی فرق میکنن این حرفم درمورد نرم افزار بود بقیه شاخه هارو واقعا نمیدونم

اره برای رشته ی اصلی و شغلیت اره من منظورم این بود تفریحی یاد بگیره این مهارت اگه خیلی دوست داره

اینم یه باور غلطه 

مثلا چرا باید کار و تفریح از هم جدا باشه؟ نصف بیشتر عمر آدم کارشه

کار باید یه چیزی باشه اصلا هروقت میری پاش عشق کنی، بلاخره نصف عمرت رو توی کارت میگذرونی

مثلا کار برنامه نویسی و ادیت که انجام میدم به شخصه برای من یه تفریحه، اینقدر ازش لذت میبرم بعضا بیرونم خدا خدا میکنم برم خونه دوباره بشینم پروژه جدید استارت بزنم اینقدر که براش ذوق دارم 

چند سالته؟

۱۹

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂
طراحی دوخت دوست داشتی در کنارش کامپیوتر هم یاد میگیری

میخوام از طریق کنکور ریاصی برم کامپیوتر بخونم

ببین این جور سوالا جواب مشخصی ندارهباید ببینی خودت چجور آدمی هستیمن خودم بی دلیل و بی جهت از خیاطی خ ...

مرسی بابت راهنماییت 

میدونی من واقعا علاقه دارم به این سه تا 

مخصوصا خیاطی 

کامپیوتر اطلاعات زیادی ندارم و اصلا نمیدونم چی در انتظارمه تو دانشگاه و شرایطش چیه

طراحی دوخت چه با استعداد باشی چه بی استعداد خیلی سریع به درامد میرسوندت.برای کامپیوتر باید زیاد تلاش ...

مرسیییییی

من عاشق خیاطیم و بلد هم هستم