2777
2789
عنوان

خانه دوبلکس خوبه؟

11910 بازدید | 37 پست

دوستان خونه من دوبلکسه یعنی اتاق هام با شش تا پله از پذیرایی واشپزخونه فاصله داره

توان خونه جدید خریدن داریم ولی یه مشکلی برامون پیش اومده نمیتونیم بخریم

کدوم از دوستان خونش دوبلکسه 

این خونه ها یه سری مشکلات داره

میخوام ببینم کسی هست مشکلات منو داشته باشه وچجوری برطرفش میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پله سخته

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.

پادرد مهمترینشه

نظم نگرفتنه خونه

من باید هرروز اسباب بازی های بچم رو بیارم داخل پذیرایی بعد جمع کنم ببرم بالا

شوهرم ازکار میاد لباساشو همونجا میذاره

میخوام واسه عید رفت وروب بکنم مبلاهاو ویترین ووسایلو نمیدونم کجا بذارم 

من اصلا دوست ندارم 

خونه من دوبلکسه اتاق ها با 8 تا پله از آشپزخونه و هال جدا میشن اصلا یه وضعیه!!!!

صبحها که میخوام برم سر کار جیگرم خون میشه مثلا اگه چیزی تو اتاق خواب جا گذاشته باشم !!!!

الان که باردارم خییلی بدتره اما خیلی سعی میکنم بالا پایین نکنم اما قبل اون هم میشد روزی 10 بار ازش بالا پایین میرفتم و داغونم یشدم

خدایا من به این اطمینان رسیدم که هر وقت بنده خوبی بودم هرچی خواستم بهم دادی

اوایل که میخواستیم بیاییم توش اومدم دیدمش گفتم وااااای خدایا چقدر معماری این خونه قشنگه!!!!!

الان واقعا میبینم سخته

پس همگی مشکلات منو دارین.

میدونید خونه دوبلکس چجوریش خوبه

اینکه یه خواب با پذیرایی واشپزخونه باهم باشه

دوتا خواب بالا که فقط برای خواب استفاده بشه

پس همگی مشکلات منو دارین. میدونید خونه دوبلکس چجوریش خوبه اینکه یه خواب با پذیرایی واشپزخونه باهم ...

یا اینکه مثلا 3 تا پله بخوره حداکثر 

نه اینکه 8 یا 6 پله  

به نظرم استارتر جا وضعیتت که بهتر شد عوضش کن

من هم منتظرم قرادادمون تموم شه سریع برم یه خونه دیگه

یا اینکه مثلا 3 تا پله بخوره حداکثر  نه اینکه 8 یا 6 پله    

افرین

من حتی واسه دسشویی وحمام هم که سه تا پله میخوره وپایین تراز پذیرایی هست هم مشکل دارم

فامیل ما دوبلکس بود خونش دوتا خواب حموم دستشوییو اشپزخوته پایین بود 5 تا اتاق و ی اشپزخونه کوچیک و حموم دستشویی بالا داشت البته فکر کنم 20 تاییم پله داشت

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)