2777
2789

دکتر برا من زولپیدم نوشته بود که راحت بخوابم، یه مدته تموم شده و من بازم خواب ندارم

داروخونه زولپیدم 10 رو بدون نسخه میده؟؟؟؟ 🤦‍♀️

فکر کنم بدن چون یادمه یه مشاوری میگفت برای کنکور اگر خوابتون مشکل داره برید قرص خواب بگیرید و جوری میگفت که انگار قرصای خواب رو کلا بدون نسخه به همه میدن. فوقش همون قبلی رو ببر که مطمئن شه قبلا مصرف میکردی. سخت نمیگیرن اصلا

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضرر نداره؟

ضرر که قطعا داره. این برای افرادی هست که هیچ جوره خوابشون نمیبره و چون بی خوابی ضررش بیشتره بین بد و بدتر. بد رو انتخاب میکنن

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
یکی از نزدیکان من میخوره نمیدونم‌چطور بگم باور کنی و گوش‌کنی و‌نخوری حتی با دیازپام هم قابل مقایسه ن ...

استارتر به حرفش گوش کن و نخور. من روانشناس میشناسم که با این قرص مشکل اعتیاد و توهم پیدا کرد و کلی بدبختی کشید تا تونست ترک کنه. اصلا توهمی که میده وحشتناکه. انگار قرص روانگردان میخوری.