راستش خودتون خوب میدونید لباس ها خیلی گرون شدن الان ب شدت گروننن ماهم وضع مالی مون زیاد اوکی نیست الان پولدار نمیتونن لباس های خوب بگیرن چه برسه ب ما مامانم همیشه لباس های مارک دار و خیلی قشنگ میخره خیلی خوبن بقیه خاله هام ب شدت بی فرهنگ یعنی براشون فرق نمیکنه لباس مال یکی دیگه است میپوشن بعدش همیشه وقتی خالم دختر داییم اینا میان خونمون پرو هستن کمد و میگردن و ب شدت بی فرهنگ اخلاقشون رو مخمه خاله وسطیم اومد خونمون شلوار مامانم رو دید جدیده هنوز نپوشیده ب مامانم گفت اینو من میخوام همینطوری رایگان😐 بعد تازه از مامانم پرسیدم گفت دادمش ب خالت شلوار رو بهش گفتم چی خیلی گرون بود چرا دادی گفت دیگه خیلی اسرار کرد بخدا مامانم بار اولش نیست اونروز یه مانتو نو و جدید گرفته بود گفت خوشم نمیاد از این مانتو میخوام بدم دختر داییت رفت داد ب دختر داییم نو نو بود بعد دختر داییم عادت کرده پرو شده دیروز اومده بود خونمون گفت اون کفشت بود خیلی قشنگه ب من گفت میخوامش من کفشمو خیلی دوس دارم همه ای وسایل هام هم گرون و مارک دار بهش گفتم اندازه ات نمیشه عزیزم واقعا هم اندازه اش نمیشد اخلاق مامانم رو مخمه ما وسایل رو گرون میاریم الان من شومیز میخوام میگه پول ندارم بعد خودش وسایلش رو رایگان رایگان میده اخه یعنی چی بخدا رو مخمه این کار خودتون بگید حق با منه که میگم یه چیز بخر ب نفعت باشه تا همینطوری ندیش ب بقیه یا حق با اونه دوست داره بده؟ واقعا موندم چی بهش بگم؟