2777
2789
عنوان

تاحالا مزاحمت خیابونی داشتید

334 بازدید | 20 پست

چرا ادم بعدش از خودش بدش میاااد؟با اینکه هیچکار بدی نکردم حجابمم خوب بود اما شب مجبور بودم یه قسمتیو تنها بیرون باشم ۱۰شب حدودا.بعدش همش احساس چندش به خودم و احساس گناه دارم واقعا چرا؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره پیش اومده مثل تو از خودم بدم اومد

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

من رفتم نون بگیرم تنور خاموش بود این کارت خوان نونوایی تازه اومده بود کسی هم اونجا نبود هرچی کارت می‌کشیدم نمیشد یه دفعه دیدم دست یه عوضی رو دستم خواستم جیغ بکشم گفتم آبروم می‌ره کارت و برداشتم نونم جا گذاشتم تا چند روز مثل دیوونه ها بودم بدیش اینکه سرکوچمون نونوایی .الان یک سال دیگه از اونجا نون نمیگیرم

نه از خودم بدم نمیاد از جنس مخالف متنفر میشم 

یه سری برف میبارید منم منتظر سرویس بودم نیومد و من کلی زیر برف معطل بودم ،داشتم برمیگشتم خونه کلی خسته بودم یهو یکی افتاد دنبالم ،من اینقدر پیچ در پیچ رفتم تا منو گم کنه ،اصلا یه پررویی بود به خدا اعصابمو خراب کرد ،کلی راهمو دور کردمو پیچ در پیچ شدم و پشت دیوار قایم تا بره گمشه 

اخر گمم کرد 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

میگم نباید شب بیرون تنهامیبودم درصورتی که واقعا یه موقعایی پیش میادو مجبوری

😐😐😐😐وا،،، خب بیرون باشی اونم تنها

بازم تو مقصر نیستی اگه اتفاقی بیافته چون اون لحظه کار مهمی پیش اومده