2777
2789
عنوان

خواهشا بیاید معلوم نیس چم شده

127 بازدید | 17 پست

باید ۲۰ روز پیش پریود میشدم که نشدم. رابطه محافظت شده داشتم با این حال بی یی چک زدم منفی بود .زعفرون خوردم ولی انگار نه انگار .راهکار و پیشنهاد بدین خیلی استرس دارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام استرس عقب میندازه چندتا اسفند خام بخور دونه سیاها زیاد نخوریا

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
نترس گلم عادیع. یا ب خاطر خورد و خوراک و استرس هستش باهم ک ممکنه عفونت داری خودت متوجه نیستی. ترشحا ...

اگه تا دو سه روز دیگه نشدم میرم دکتر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از اونجایی که پریودهای خودمم همیشه عقب میوفته حتی شده ۲۰ روز تاخیر داشته باشم، پس به نظرم عادیه 😅

من کلا تو عمرم این بار دومه اینجوری شدم همیشه منظم بوده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی اسفند تاثیر داره؟

پریودتو جلو میندازه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

مصرف و مدت مصرفشما می‌توانید برای باز شدن قاعدگی هر شب و قبل از اینکه بخوابید ۳ یا ۴ دانه بخورید. برای باز شدن قاعدگی و یا تنظیم قاعدگی بایستی مصرف را برای مدت زمان ۴۰ شب ادامه دهید. اما نکته‌ای که قابل ذکر است این است که دانه‌های بسیار تلخ

من یه سری ب خاطر استرس تا ۳ ماه نشدم. دکتر گفت تا ۴ ماه عادیع. اصلا نگران نباش

بخدا اعصاب برام نمونده صورتم شده پر جوش ببخشید ولی همش دارم پاچه شوهرمو میگرم دل درد میره ول میکنه بدنم ورم کرده .اصلا یه وضع مزخرفیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من کلا تو عمرم این بار دومه اینجوری شدم همیشه منظم بوده

برا من و خواهرم همیشه اینطوری بوده