2777
2789
عنوان

شوهرم ازم جدا خوابیده

316 بازدید | 12 پست

سلام شوهرم بخاطر کارش خیلی خسته میشه باهام مهربونه خیلی دوسم داره ما بچه کوچیک داریم شبا دیر میخابه شوهرم امروز ساعت ۱۰ شب رفت طبقه بالا بخابه اینم بگم که تو خونمون اتاق خواب نداریم رفتم گفتم بیا بریم جاتو انداختم گفت خیلی خستم بزار بخابم تا حالا نشده ازش دور بمونم دلم گرفته ناراحتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه طبقه فاصله تونه دور بودن چی😒

چسبیدن زیادیم خوب نیست اونم خسته س ولش کن به حال خودش یه شبه

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

چن شب پیش شوهرم بخاطر یه موضوعی که سرکارش پیش اومده بود ناراحت بود و دل و دماغ نداشت (کلا همسرم حین ناراحتیاش بروز نمیده و میره تو لاک خودش) ، آخر شب دیدم تو پذیرایی خابیده درحالیکه ک ما همیشه رو تخت میخابیدیم منم تقریبا دیگه عادت کردم رو تخت میخابم رو زمین نمیتونم دیگه ، اما دیدم شوهرم تو پذیرایی یه گوشه بدون لحاف خابیده من بااینکه دوسداشتم رو تخت بخابم پتو بالشتمو بردم کنار شوهرم باهم خابیدیم ، صبح حالش بهتر شد ... عزیزم تو برو کنار شووهرت خودت میبینی بعدش چقد خوشحال میشه