2777
2789
عنوان

عهد کردم تا شنبه بی بی چک نزنم

340 بازدید | 21 پست

سلام دوستان.من امروز 28سیکلم هستم.

این ماه  خیلی جدی اقدام نداشتیمو کلا 2مرتبه بود.الان چند روزه نوک سینه هام خیلی حساس و جمع شده ،درواقع این تنها علائمیه که ماه های پیش که اقدام بودم نداشتم.چند روز هم هست شوهرم وقتی بهم دست میزنه ،میگه تو چرا بدنت اینقد گرمه!حتی امروز صبح که تازه از خواب بیدار شده بود فک میکرد تب دارم.آیا بالا بودن دما بدن نزدیک پری نشانه حاملگیه؟

یه سوال دیگه،،،،،،، خانومایی که تازه فهمیدید باردارید، شما الان موقع رابطه دل درد میگیرید ایا؟؟؟؟ من از دیشب تا صبح دل درد داشتم و خیلی ترسیده بودم

خدا یا صد هزار مرتبه شکر بابت این هدیه کوچک ،اما بزرگ 

وای نگو.من دقیقا تو روزش هستم.همیشه اول میومد ودل درد میگرفتم ایندفه نیومده درد دارم.تو رحمم یه صداهایی میاد انگار دعواس.سینه هام از شدت درد حس سوزش داره.تازه تو۹۶ماه اقدامم تو سال۹۶ وماه۶هستم.انشالله یه حکمتی توش بوده

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما من فردا نه پس فردا موعد پريودم هستش چند وقته دماي بدنم خيلي بالاست همش دست و صورتمو ميشورم كه خنك شدم يه دو سه روزي هم ميشه تخمدان درد دارم بعضا هم تبديل ميشه به زير دل درد ديروز هم يه خورده سينه هام درد ميكرد صبحا كه بيدار ميشم معدم ضعف ميره من اصلا قبلا عادت به خوردن صبحانه نداشتم بي حال و كسل ميشم چند روز پيشم همش فشارم پايين بود ولي امروز بي بي چك گذاشتم منفي بود به نظرتون چرا اينجوري ميشم😔😐

sani o pembe iki çizgi gördüm andan bila çooook seviyorüm
خانوما من فردا نه پس فردا موعد پريودم هستش چند وقته دماي بدنم خيلي بالاست همش دست و صورتمو ميشورم كه ...

من ماه پیش همه علائم بارداری رو داشتم بجز سینه درد. یه جورایی مطمئن بودم باردارم ولی خیلی حالم گرفته شد و بعد 43روز پری اومد.

فک کنم تو دوران اقدام طبیعی باشه

سلام دوستان من امروز صبح قبل سر كار اومدن بيبي چك گذاشتم منفي شد روز ٢٢ بود هنوز يك هفته تا پريودم م ...

خیییلی زوده بابا.بذار بعد تاخیر بی بی بزن.اینجوری دیوونه میشی

وای نگو.من دقیقا تو روزش هستم.همیشه اول میومد ودل درد میگرفتم ایندفه نیومده درد دارم.تو رحمم یه صداه ...

تو الان بارداری؟

خانوما من فردا نه پس فردا موعد پريودم هستش چند وقته دماي بدنم خيلي بالاست همش دست و صورتمو ميشورم كه ...

انشاا... هر دومون بارداریم