2821
2789
عنوان

برنج آبکش

531 بازدید | 16 پست

بچه ها من اصلا برنج ابکش خوب نمیتونم دربیارم،برنجم ایرانی به اسم دم سیاه،قشنگ دون درنمیاد،یا شفته میشه یا ریزریز درمیاد،واینکه خیلی بی نمک و خشک،میشه بی زحمت از اول توضیح بدین که روغنش و نمکش کی و چجوری بریزم ؟ممنون میشم

همه برنجای ایرانی رو وقتی اب جوش اومد برای هر لیوان فرانسوی برنج یه قاشق نمک بزن

روغنم من تو اب نمیزنم و فقط برا ته دیگه میزنم

زمانم بسته ب مقدار اب و برنج و نوع برنج داره پس باید تجربی بفهمی

برنجو بعد از جوشیده شدن بزار وسط دو انگشت فشار بده یا با دندون بجو....فقط یه مغز نازک وسطش باید سفت باشه

ب رنج و دوساعت قبل خیس کن روش نمک بریز،بعدم بریز توی آب در حال جوش و نمک برای اینکه شفته نشه یه خورده زنده تر آبکش کن در حدی که مغز برنج یه کوچولو سفت باشه بعد ته دیگ بزار برنج تو بریز  توی یه ظرف دیگه نصف ایوان آب بریز جوش بیاد با روغن بده رو برنج دم کن اول شعله زیاد باسه چند دقیقه بخار کنه بعد م کم کن، در کل ولی برنج ایرانی و کته درست کنی بهتره که من‌کته هام مث ابکش در میاد و خاصیت برنج حفظ  میشه زحمتشم‌کمتره

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حداقل ۶.۷ ساعت جلوتر خیس کن نمک فراوون بزن بعدش .اب که جوش بود بریز تو قابلمه درشو بزار تا قل بزنه من همیشه درشو میزارم  موقع قل زدن عالی میشه  خودت متوجه میشی برنج نباید تو انگشتت له بشه 

سعی کن برنج زیاد جوش نخوره چون خمیر میشه

لما اگر ابکش کردی و دیدی یه مقدار خام مونده

دم بزار بعد از نیم ساعت ک بخار کرد یه قاشق روغن و نصف لیوان اب بزار باهم بجوشه بعد ک غل زد سریع بریز روی برنجو در قابلمه رو دوباره بزار تا برنج دم بکشه

همه برنجای ایرانی رو وقتی اب جوش اومد برای هر لیوان فرانسوی برنج یه قاشق نمک بزنروغنم من تو اب نمیزن ...

اهان اونوقت برا برنج روغن نمیزنی خشک درنمیاد؟و یکی اینکه ازقبل که خیس میکنم و نمکش اینارو میزنم،اخه برنج ابکش کردنی نمکش میره

ب رنج و دوساعت قبل خیس کن روش نمک بریز،بعدم بریز توی آب در حال جوش و نمک برای اینکه شفته نشه یه خورد ...

پس دم کردنی روغن بریزم روش؟کته خوب درمیاد نسبتا،تولدهمسرم کته گذاشته بودم مادرشوهرجان فرمودن کاش میگفتی من آبکش میکردم ،گفتم بلدم نه اینکه بلدنباشم مااکثرا کته میخوریم

حداقل ۶.۷ ساعت جلوتر خیس کن نمک فراوون بزن بعدش .اب که جوش بود بریز تو قابلمه درشو بزار تا قل بزنه م ...

تااینجاش اوکیه،فقط روغنش نمیدونم کی بریزم یا خیلی دون دربیاد رستورانی

اهان اونوقت برا برنج روغن نمیزنی خشک درنمیاد؟و یکی اینکه ازقبل که خیس میکنم و نمکش اینارو میزنم،اخه ...

نه من توی اب جوش روغن نمیزنم مشکلی ام پیش نمیاد

بعد دم کشیدن ولی یکم روغن میزنم ب برنج.....

نمکشو هرجور ک میدونی بزن دیگه ...من برنجو ابکش کردم روش کم اب میریزم ک همه نمک شسته نشه و بیمزه نشه

وقتی برنج دم کشید روغن داغ بریز رو برنج

ولی اگر برنج دم گذاشتی و هنوز کمی خام و سفت بود یه مقدار اب جوش هم با روغن ب ه برنج ک برنج دم بکشه و نرم بشه

رستوارنی اگه بخای در بیادثبله اینکه بخوابکشش کنی یه قاشق تو برنجت ابلیمو بزن قشنگ رستورانی میشه ولی موقعیکه ابکش کردی درشو گزاشتی بخار کرد یه نصفه لیوان اب سداغ با چن تا قاشق روغن بزن بزار بخار کنه دم کنی بزار دره قابلمه دم میکشه عالی میشه