2777
2789
عنوان

خاطراتی که هنوز شیرینه و یا تلخه

207 بازدید | 45 پست

شیرین ترین خاطراتم وقتی بوو که کنار پدربزرگم بودم خیلی بهشون وابسته بودم تلخ ترینش وقتی بود که دیگه نفس نمی‌کشیدن هنوزم بعد ۱۴ سال تو ذهنم باهاشون حرف میزنم  هرچی خاطرات قشنگ مال دوران بچگی مه چقدر زود گذشت ...انگار دنیا همون موقع ها قشنگ بود ..ی وقتایی ی پیرمرد و پیرزن ک میبینم میگم کاشکی خونه شون میرفتم میشستم خونشون چای میخوردم 

..واقعا ی وقتایی دوست دارم برم تو روستا زندگی کنم با همون خونه های کاه گلی انگار اونجاها معنی زندگی و میفهمی 😔

خدا رحمتشون کنه.عزیزانتو نگه داره

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تسلیت میگم عزیزم، خیلی سخته می‌دونم

وای آخییی خونه های قدیمی😍، منم عاشق آدمای پیرم

مخصوصا پیر مردا خیلی گوگولین😍😍😂

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!

بدترین خاطراتم زمانایی بود که بهم تهمت زدن و تنهایی باید به دوش میکشیدم بهتریناشم سفر یا دوستام یا تنهایی

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
تسلیت میگم عزیزم، خیلی سخته می‌دونموای آخییی خونه های قدیمی😍، منم عاشق آدمای پیرممخصوصا پیر مردا خی ...

قربونت برم ..آره دیدی چقدر نازن ..انگار اونا بهشتی اند ی زندگی ساده بدون تجملات داشتن ک از همه چی راضی اند ولی ماها ...

بدترین خاطراتم زمانایی بود که بهم تهمت زدن و تنهایی باید به دوش میکشیدم بهتریناشم سفر یا دوستام یا ت ...

آخی عزیزم خیلی سخته تهمت ...ولی باید بیخیال حرف مردم باشی چون نیازی نیست به دیگران خودمون و ثابت کنیم خودشون ی پا عیبن 

خاطرات شیرینم وقتی اون کسایی که باهاشون خاطرات رو گذروندی از بین میرن از تلخم تلختر میشن

خیلی سختتتتته جاشون خیلی خالی میشهههه چهره شون و دیگه هیچوقت نمیبینی حتی صداشون ....

قربونت برم ..آره دیدی چقدر نازن ..انگار اونا بهشتی اند ی زندگی ساده بدون تجملات داشتن ک از همه چی را ...

واقعا⁦❤️⁩ عاشق توی رمان قدیم زندگی میکردم

شاید باورت نشه ولی همش میرم توی رویا و خودمو توی ایام قدیم تصور میکنم😂⁦🤦🏻‍♀️⁩

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
واقعا⁦❤️⁩ عاشق توی رمان قدیم زندگی میکردمشاید باورت نشه ولی همش میرم توی رویا و خودمو توی ایام قدیم ...

خیلی تصور قشنگیهههه ی وقتایی از کوچه های قدیمی هم رد میشی حس حال بچگی بوی زندگی و میچشی 

آخی عزیزم خیلی سخته تهمت ...ولی باید بیخیال حرف مردم باشی چون نیازی نیست به دیگران خودمون و ثابت کنی ...

نه این خیلی بد بود و اگر رو در رو نمیکردم ابروم میرفت .اتفاقا خیلیا بهم گفتن داد و بیداد نکن با ارامش ولی اگر داد نمیزدم جمع نمیشد ابروم .چون دقیقا جلو تمام کسانی داد زدم که پشتم حرفو شنیده بودن.طرف بعدش اومد عذر خواهی منم گفتم بخشیدمت .ولی کارشو از دست داد و یه ولگرده الان.