2777
2789

من عاشق همسرم بودم. چه دوره ای که دوست بودیم چه بعد عقدمون (الآنم عقدیم اما...)

الان چند وقته هرچی که میشه سریع بهانه میگیرم و بحث راه می‌ندازم. یعنی بقول خودش منتظرم یه اشتباهی بکنه فقط..

دو سه بار هم بحثمون گرفته من گریه کردم بنده خدا بیخیال شده و معذرت خواهی کرده

حس میکنم نباید باهاش ازدواج میکردم

حس میکنم اشتباه کردم

حس میکنم همش خوابه صبح پا میشم میبینم همه چی مثل سابق هستش و شوهری وجود نداره توی زندگیم

علتش رو بخواید بگم یه طوماره خودش

مشکل حاد و جدی هم نیست اما خیلیییییییی چیزای ریز ریز هستش که باعث دعوامون میشه. خسته شدم، خسته شدیم...

امشب میگه همه تو نامزدی و عقدشون عشق و حال میکنن وضعیت مارو ببین... 

بعد برگشت گفت چی تو ذهنته؟ به هرچی فکر می‌کنی بگو عملیش میکنم 😭😭😭😭 نکنه منظورش طلاق بود ؟ هرچی گفتم گفت نه میگی اینکارو بکن اون کارو بکن اینارو میگم..

چشمام میسوزه از بس گریه کردم.

کاش امشب بخوابم و صبح دیگه بیدار نشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تو همه ی زندگیا بحث و دعوا هست ادم که نباید سریع به طلاق فکر کنه بعدشم به عنوان کسی که با دوست پسرش ازدواج کرده میگم دوران ازدواج مثل دوران دوستی گل و بلبل نیست تو دوران دوستی ادم دغدغش اینه که بره طرفو ببینه کادو چی بخره و فلان ولی بعد ازدواج تازه مشکلات شروع میشه خانواده ها مشکلات مالی عروسی و هزارتا کوفت و زهرمار دیگه

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرسیدند : چگونه میان شلوغی اورا یافتی ؟                              گفت :کدام شلوغی؟                                                           من غیر از او کسی را ندیدم ….🥺♥️🫂

مهارتهای ارتباطی رو قوی کن 

وابستگی رو کم 

موقع دعوا و ناراحتی از حمله تو کمتر استفاده کن بیشتر من بگو .یه مقدار از هم فاصله بگیرید 

هیچ وقت نشکلاتونو به دیگران کنید 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
هستم.. همین الان حتی وقتی دعوامون شد هم تا جدا شدیم از هم دلم پر کشید براش.. اما نمیتونم یسری چیزاشو ...

پس حتما برید مشاور تا رابطه قشنگتون خراب نشه ... حیفه وقتی عاشقید این اتفاقا بیفته

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
هستم.. همین الان حتی وقتی دعوامون شد هم تا جدا شدیم از هم دلم پر کشید براش.. اما نمیتونم یسری چیزاشو ...

مثلا چیاشو

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرسیدند : چگونه میان شلوغی اورا یافتی ؟                              گفت :کدام شلوغی؟                                                           من غیر از او کسی را ندیدم ….🥺♥️🫂
خب عزیزم علت رفتارت چیه واقعا اگه دوسش داری باهاش حرف بزن مشکل رو رفع کن اگه دیگه دوسش نداری هر دوتو ...

حرف می‌زنیم همیشه

میگه چشم. اما دوباره یه کاری می‌کنه... دست خودش نیس

یعنی اون سیستمی بزرگ شده کلا...

خدایااااا کمکم کن