2777
2789

طبقه سوم جاری اولیم وسط من اولم خانم کوچیک، گفتن تووسط باش دعوامون شدپادرمیونی کن   بالایی میاددردودل میکنه ازهووش میگه دوباره پایینی میادازهووش میگه بعضی وقتاباهم برخوردمیکنن تو خونمون ‌کلن حوصلم سرنمبرع ازبس سوژه دارن  هردوتا میخان منوبه حرف بکشن ولی من محکم تراراین حرفام رازدارهردوتاهستم ولی ازته دل اولی رابیشتر دوس دارم دومی خیلی پروهست میگه همه چی برای منه اینم بگم اولی ۱۷سال بچه نداشت طفلک مادرزادی اصلن انگارزن نبوداز۹سالکی رشدوهورموناش متوقف شده پریودم نمیشدبرادرشوهرم بنظرم خیلی طاقت اوردتحمل کرد۱۷سال انگادمجردبودهمه جادکترهرعملی هرهزینه ای دیکه اولی خودش پیشنهادداد زن بگیره ،دومی هم مثل خانم کوچیک سریال پس ازباران خانواده بی پول داشت پرستاری بچه هارومیکردمجبورشدبیادزن دوم بشه ۱۴سال کوچکتره ازشوهرش تااومددوتابجه زاییددیگه هرچی زمان جلوتررفت دومی تمام زندکی روکامل ازآن خودش کرد 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

ان شاءالله عدالت رو بینشون نگه داره

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه سخت...

من اصلا نمیتونم شوهرمو با کسی ببینم🥲

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  
ان شاءالله عدالت رو بینشون نگه داره

نه بابا خیلی به اولی ظلم میشه 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

چه حوصله ای داری بشینی پای صحبتاشون و...

فاصله رو رعایت کن

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚