2777
2789

سلام من اتفاقی کتابشو گرفتم خیلی دلم میخواد حداقل فاز 14 روزشو بگیرم کسی هست بخواد با هم باشیم؟

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

رژیم لاغری اتکينز مدرن (جديد) تنها يک رژيم نيست. بلکه رسيدن به وزن ايده‌آل از طريق خوردن خوراک‌هاي سالم است. رژيم‌هاي غذايي که شامل شمردن کالري هستند، معمولاً به شما حس گرسنگي مي‌دهند.
همان‌طور که مي‌دانيد کربوهيدرات‌ها در بدن تبديل به قند مي‌شوند. ولي با مقداري کاهش مصرف کربوهيدرات، مي‌توانيم بدنمان را به يک دستگاه چربي‌سوز تبديل کنيم.
هنگامي که مصرف کربوهيدرات‌ها را کم مي‌کنيم بدنمان مجبور است ذخاير چربي را به عنوان سوخت جايگزين کند و به اين ترتيب روز به روز شاهد کم شدن چربي بدنمان هستيم.

توجه داشته باشيد که رژيم شمردن کربوهیدرات(رژيم لاغری اتکينز)، رژيمي است که سبک تغذيه‌ي شما را تغيير مي‌دهد و تغذيه‌تان را به سمت تغذيه‌اي سالم و مفيد براي بدنتان سوق مي‌دهد.

همچنین با استفاده 

فاز 1

14 روز

در این فاز مجاز به مصرف 20گرم کربوهیدرات خالص می‌باشید. این دوره دو هفته می‌باشد و بدنتان را از یک ماشین کربوهیدرات سوز به یک ماشین چربی سوز تبدیل می‌کند.
شمارش کربوهیدرات‌های خالص Net Carbs رکن اساسی رژیم اتکینز می‌‌باشد.
مواد غذایی که در فاز یک مجاز به استفاده از آنها نمی‌باشید:
آجیل و دانه‌های روغنی، توت‌ها و انگور و گیلاس، لبنیات (فاز2)، حبوبات (فاز2)، انواع میوه و آبمیوه (فاز3)، نوشیدنی‌های گازدار (فاز2)، سبزیجاتی مانند هویج (فاز3)، برنج، گندم، جو، نان و سیب‌زمینی (فاز3)
مواد غذایی‌ که نباید در رژیمتان وجود داشته باشند:
نوشیدنی گازدار شیرین‌شده با شکر و شربت‌ها، شیرینی، شکلات، بیسکوئیت و کیک، نان، چیپس، سیب‌زمینی و پاستا و غذاهایی که از غلات درست شده اند. از استفاده مواد غذایی رژیمی آماده خودداری نمایید مگر آنکه کربوهیدرات کمی داشته باشند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.