2777
2789

عزیزم من داداشم بیش فعال بود نوع شدیدش 

ریتالین می‌خورد

ولی از یک سالگی و وقتی شروع کرد راه رفتن اذیتاش شروع شد

شش ماهگی چیزی مشخص نیست

و اینکه بچهای  نرمالی هستن فقط خیلی شیطونن و بی تمرکز 

بی تمرکزشونم بخاطر اذیت زیاده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه خودت ،همسرت،فامیل درجه یک و دو خودت و همسرت بیش فعال ،عدم تمرکز،اتیسم ومشکلات اعصاب نیست 

نگران نباش محال ممکن بچه بیش فعال بشه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

پسر من تا ۸‌ماهگی خییییلی گریه میکردکلا هم تا ۳ سالگی نعره میزدالان ۵.۵ سالشه، یکم غیر عادیه

پسرم شیش ماهشه چند روزه دیگه خیلی بی اعصاب شده 

همش دوست داره بره بیرون بچرخه ،چیزهای جدید میخواد 

نگرانشم

عزیزم اگه خودت ،همسرت،فامیل درجه یک و دو خودت و همسرت بیش فعال ،عدم تمرکز،اتیسم ومشکلات اعصاب نیست ن ...

نه شکر خدا نداریم ولی آخه این بچه چرا همش میخواد بره بیرون ،همش جیغ میکشه

عزیزم خدا حفظش کنه دلم نمی یاد ولی همش استرس دارم براشتو خواب هم گریه میکنه

استرس تو داره تاثیر منفی روش میزاره

شاید رفلاکس پنهان داره که توی خواب گریه میکنه

کتاب صوتی شفای زندگی از گوگل بگیر و گوش بده تا بفهمی استرست با اون طفل معصوم داره چه میکنه

استرس تو داره تاثیر منفی روش میزارهشاید رفلاکس پنهان داره که توی خواب گریه میکنهکتاب صوتی شفای زندگی ...

رفلاکس که داره دو سه ماهه زیر نظر دکتر 

حتما این کار رو میکنم ممنونم