deniz_egeman مدیر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 4765 عنوان دلم لرزید🥺 برای کسی که نمیشناسم💔 | مشاهده متن کامل بحث + 15654 بازدید | 654 پست هستین تعریف کنم؟ دوتا کاربری دارم😎turk💞 1403/04/20 | 01:12 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
deniz_egeman مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 4765 سلااام خوشگل 😍 من کارت قرمز گرفتم معلق بودم الان پیاماتو دیدمچیشد به کجا رسیدین دیتم رفتین یا نه؟🤭 سلام خواهر نازم خوبی😍😄هیچ یه هفته باهم صحبت کردیمقصدش ازدواج بودمن نهمیگه قلب من سنگه عاشق نمیشهخلاصع تموم شدبعد دوشنبه اومده پیام داده من چهارشنبه جواب دادم گفتم کاری داری پیام دادیمیگه نهمیگم پس چرا پیام دادی میگه خوشم اومد😂فعلا درگیری هس🗡😂 دوتا کاربری دارم😎turk💞
ایل_ماه_ عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 4085 سلام خواهر نازم خوبی😍😄هیچ یه هفته باهم صحبت کردیمقصدش ازدواج بودمن نهمیگه قلب من سنگه عاشق نمیشهخل ... چرا قصدت ازدواج نیس عزیزم:)؟ میرفتی یه چند باری باهاش دیت آشنا میشدین شاید کیس خوبی بود واسه ازدواج
deniz_egeman مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 4765 چرا قصدت ازدواج نیس عزیزم:)؟ میرفتی یه چند باری باهاش دیت آشنا میشدین شاید کیس خوبی بود واسه ازدواج من تازه ۱۸،تمام شدمزوده بچم غذا بلد نیستم چه کنم اخه خواهر من دوتا کاربری دارم😎turk💞
ایل_ماه_ عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 4085 من تازه ۱۸،تمام شدمزوده بچم غذا بلد نیستم چه کنم اخه خواهر من نمبدونم والا هر جور خودت دوس داری..ولی بنظر من غذا ملاک نیس اونو ک کم کم یاد میگیری..سنتم میتونی بهش بگی صبر کنه بزرگتر بشی
deniz_egeman مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 4765 نمبدونم والا هر جور خودت دوس داری..ولی بنظر من غذا ملاک نیس اونو ک کم کم یاد میگیری..سنتم میتونی بهش ... میگه صبر میکنم ۲۱سالت شه جدیش کنمهر جور دوست داری ادامه میدیم ولی باش😞خودمو درک نمکنم نمیدونم چی درسته چی غلط دوتا کاربری دارم😎turk💞
ایل_ماه_ عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 4085 میگه صبر میکنم ۲۱سالت شه جدیش کنمهر جور دوست داری ادامه میدیم ولی باش😞خودمو درک نمکنم نمیدونم چی در ... اگ اینجوریه پس با ماماناتون در جریان بزارید برید بیاید مگ نمیگی دوسش داری؟
deniz_egeman مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 4765 اگ اینجوریه پس با ماماناتون در جریان بزارید برید بیاید مگ نمیگی دوسش داری؟ نمیدونم ماه خود درگیری دارمبه یکی نیاز دارم باهام حرف بزنه درکم کنه دوتا کاربری دارم😎turk💞
ایل_ماه_ عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 4085 نمیدونم ماه خود درگیری دارمبه یکی نیاز دارم باهام حرف بزنه درکم کنه اگ دوس داشتی من هستم به حرفات گوش میدم❤️
deniz_egeman مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 4765 اگ دوس داشتی من هستم به حرفات گوش میدم❤️ خواهرمی عزیزم درخواست میدم دوتا کاربری دارم😎turk💞
ایل_ماه_ عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 4085 خواهرمی عزیزم درخواست میدم ببخشید قشنگم من همین الان پیامتو دیدم ..قبول کردم🦋