مادردوتاپرنسس مدیر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 عنوان حاجت دارا بیایید نظر بدید | مشاهده متن کامل بحث + 84 بازدید | 16 پست من حاجتمو نگرفتم و واسه هفتم محرم نذر گفتم که مخصوص حضرت قاسم هستوسایل نذرم امادست اما هیچ آثاری از حاجتم نیستچیکار کنم نذرمو بدم یا بمونه سال بعدخیلی سردرگمم البته هنوز امیدوارم حاجت روا شم ۴ روز مونده تا هفتمتو روخدا دعا کنید🤲🤲 آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست 1403/04/20 | 01:00 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 براتون دعا کردم عزیزم بزرگواری کردی عزیزمان شاءالله که خدا براتون جبران کنه 🤲 آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 خب نذرتونو بدید ایشالله حاجت روا میشید ان شاءالله با دعای شما دوستان عزیز 🤲 آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست